Как разнообразно готвите с бутер тесто?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Как разнообразно готвите с бутер тесто?

Мнениеот BeenieGal » 18 Дек 2015, 17:44

Аз не намирам смисъл да се прави в подобна джаджа, по-скоро бих си го изпекла на грила в краен случай, ама защо трябва да се сплесква?
Аватар
BeenieGal

Мнениеот maminka » 19 Дек 2015, 14:09

Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)
maminka

Мнениеот Mon_ton » 12 Яну 2016, 14:39

maminka написа:Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)

Казвай какви са тези солени щрудели, че ми е много непознато, а аз не робувам само на коледно освинване. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот analizatorka » 23 Фев 2016, 15:38

maminka написа:Много обичам този тип солени щрудели, които правят с бутертесто, за съжаление е ужасно вредно, затова често се лишаваме от удоволствието, но сега за Коледа ще спретна един :)

Защо е вредно бутер тестото? :?:
analizatorka

Мнениеот Mon_ton » 18 Апр 2016, 16:11

Доста е мазничко бутер тестото и май наистина не е много добро като консистенция. :) но пък ако се направи домашно сигурно ще е много вкусно ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот klara » 19 Апр 2016, 11:50

analizatorka написа:

Защо е вредно бутер тестото? :?:

Доста маргарин има в него, това е само по себе си достатъчно да те откаже от бутер тестото :grin: . Знам какво представлява маргарина!
klara

Мнениеот Rali_hr » 05 Юли 2016, 15:11

Нормално да има, надали някой го прави с масло, даже може и маргарин да няма вътре. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот roksana » 06 Юли 2016, 14:43

Онзи ден направо откачих, докато измисля какво да направя за ядене и се сетих една много лесна и бърза рецепта с бутер тесто. Вредно, не вредно, но върши бърза работа и се получават вкусни неща. Един път в месеца няма да ни убие :wink: . Та рецептата: задуших лук, шунка, гъби, домати, маслини и кисели крастивички, добавих и кешкавал и топено сирине и плънката ми беше готова. Тестото го направих на квадрати и във всеки срожих малко плънка и ги сгънах на триъгълници. Опекох ги във фурната и ето ти яденето готово.
roksana

Мнениеот Локумът » 06 Юли 2016, 14:55

roksana написа:Онзи ден направо откачих, докато измисля какво да направя за ядене и се сетих една много лесна и бърза рецепта с бутер тесто. Вредно, не вредно, но върши бърза работа и се получават вкусни неща. Един път в месеца няма да ни убие :wink: . Та рецептата: задуших лук, шунка, гъби, домати, маслини и кисели крастивички, добавих и кешкавал и топено сирине и плънката ми беше готова. Тестото го направих на квадрати и във всеки срожих малко плънка и ги сгънах на триъгълници. Опекох ги във фурната и ето ти яденето готово.

Да, добре се получават нещата с бутер тесто, ама как наяждат и колко тежко ти става е съвсем друг въпрос :lol: Това обаче ми хареса и ще го пробвам и аз ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот Snejna » 21 Юли 2016, 16:11

Гледах няквки клипчета за ястия с бутер тесто, много си харесах едно, което беше за бутер тесто, вътре с моцарела и шунка и завито като джобче. :)
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети