Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот m0n4eto » 20 Юли 2016, 13:36

като са със сходен ефект, вие кое предпочитате - сауна или парна баня?
Аватар
m0n4eto

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот m0n4eto » 20 Юли 2016, 13:46

момичета, май сме малко като "гладна кокошка просо сънува" :lol: вече и график за детегледането правим.но не знаем най-важното- ще има ли или не спа-ваучери за награда :lol:
Аватар
m0n4eto

Мнениеот annamaria » 22 Юли 2016, 13:35

или уплашихме Pacienti , че не може да насмогне с ваучери за толкова спа-кандидати....т.е. детегледач-кандидати, де :lol: . или още празнуват годишнината!
annamaria

Мнениеот nefertiti » 22 Юли 2016, 13:57

На мен сякаш парната баня ми е по-приятна като усещане. Но и другото не отказвам,де:)
nefertiti

Мнениеот annydance » 22 Юли 2016, 14:59

В сауна не съм стъпвала и не знам дали си заслужава или не. Парната баня е по за мен като че ли, така ми се струва. Добре ми е и ми действа релаксиращо. Зимата предпочитам да се подлага на такова нещо, лятото почти с хладка вода се къпя.
annydance

Мнениеот Harmony » 25 Юли 2016, 09:15

Pacienti отдавна се е ошетала и с годишнината сигурно, и с детето :lol: . По-добре да се оглеждаме за ваучери, които ще ни помогнат да релаксираме добре преди тежката почивка на морето :lol: .
Аватар
Harmony

Мнениеот nefertiti » 25 Юли 2016, 10:05

Harmony написа:Pacienti отдавна се е ошетала и с годишнината сигурно, и с детето :lol: . По-добре да се оглеждаме за ваучери, които ще ни помогнат да релаксираме добре преди тежката почивка на морето :lol: .

почивка преди морето :lol:- не бих отказала нито преди, нито след него!!!
nefertiti

Мнениеот Gorica23 » 25 Юли 2016, 16:57

И аз предпочитам парната баня, обаче имам приятелка, която ги редува, за по-добър детокс. :roll:
Gorica23

Мнениеот m0n4eto » 26 Юли 2016, 10:06

annydance написа:В сауна не съм стъпвала и не знам дали си заслужава или не. Парната баня е по за мен като че ли, така ми се струва. Добре ми е и ми действа релаксиращо. Зимата предпочитам да се подлага на такова нещо, лятото почти с хладка вода се къпя.

какво имаш предвид под дали си заслужава или не? защо би могло да не си заслужава, нали дори и от еднократно влизане ти прочиства тялото от много работи?
Аватар
m0n4eto

Мнениеот annydance » 26 Юли 2016, 13:30

m0n4eto написа:
annydance написа:В сауна не съм стъпвала и не знам дали си заслужава или не. Парната баня е по за мен като че ли, така ми се струва. Добре ми е и ми действа релаксиращо. Зимата предпочитам да се подлага на такова нещо, лятото почти с хладка вода се къпя.

какво имаш предвид под дали си заслужава или не? защо би могло да не си заслужава, нали дори и от еднократно влизане ти прочиства тялото от много работи?

Имам предвид, че на мен както ми става зле дори в много затоплена баня и при къпане с много топла вода, там сигурно ще пукна направо :mrgreen: . Затова за мен не си заслужава да се подлагам. А за прочистването може и след първия път да става, не споря.
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми