Lisandra написа:В СПА центъра, в който ходя, сауната е дървена, а парната баня е каменна, но не бият с метлички.
Lisandra написа:Мъжете се глезят повече от нас даже. Вчера бях на масаж, имаше само 2 жени и повече от 6 мъже.
S_Milenska написа:Lisandra написа:Мъжете се глезят повече от нас даже. Вчера бях на масаж, имаше само 2 жени и повече от 6 мъже.
лелеее, вярно ли! а аз си мислих, че мъжете не ходят по спа процедури, а те какви били.. скрити лимонки
S_Milenska написа:Lisandra написа:В СПА центъра, в който ходя, сауната е дървена, а парната баня е каменна, но не бият с метлички.
хахахв наши дни дали някъде се практикува побутването и пребиването с метлички
Gorica23 написа:S_Milenska написа:Lisandra написа:Мъжете се глезят повече от нас даже. Вчера бях на масаж, имаше само 2 жени и повече от 6 мъже.
лелеее, вярно ли! а аз си мислих, че мъжете не ходят по спа процедури, а те какви били.. скрити лимонки
Те, че ходят ясно, обаче опашка за масаж ли е имало, не се ли записват предварително часове?
Gorica23 написа:S_Milenska написа:Lisandra написа:В СПА центъра, в който ходя, сауната е дървена, а парната баня е каменна, но не бият с метлички.
хахахв наши дни дали някъде се практикува побутването и пребиването с метлички
Винаги може да се намери доброволец/доброволка
Lisandra написа:Каква опашка, не, ама както съм го написала така излиза. :) СПА центъра има вани, басейн, сауна, парна баня и фитнес зала. За масаж естествено си записваш час, аз им следя промоциите. Сега за света Богородица на 15-ти, Мариите може да спечелят безплатно посещение на СПА-то, за съжаление не се казвам Мария
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/?fref=ts
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта