Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот penny » 01 Сеп 2016, 14:24

Ако си слаб и кокалест - убива на кокалите, ако си пълничък - трудно ставането :lol: . По средата най-добре.
penny

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот annamaria » 01 Сеп 2016, 14:46

това прозвуча не толкова като проблем с килограмите, а с неудобен матрак :lol:
annamaria

Мнениеот BeenieGal » 01 Сеп 2016, 16:43

Някой път и най-удобният матрак не може да ти угоди :lol: . Тогава причината сигурно ще е в килограмите.
Аватар
BeenieGal

Мнениеот kalinka-kuku » 27 Окт 2016, 10:34

annamaria написа:това прозвуча не толкова като проблем с килограмите, а с неудобен матрак :lol:

А, не е така, имах период, в който имах повече килограми, да ти кажа, не можех да спя по гръб, д-то ми толкова ме избутваше нагоре, че ме болеше кръста в тая поза. :lol: :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Ное 2016, 13:13

marsu написа:
annamaria написа:това прозвуча не толкова като проблем с килограмите, а с неудобен матрак :lol:

А, не е така, имах период, в който имах повече килограми, да ти кажа, не можех да спя по гръб, д-то ми толкова ме избутваше нагоре, че ме болеше кръста в тая поза. :lol: :lol:

Тоя проблем и аз съм го имала! Спомням си годините, в които спях по 6 часа и се чувстввах страхотно, сега спя по 10 и не ми стигат! :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Malina » 09 Ное 2016, 15:34

Много е трудно да си намериш идеалното време за спане, всичко е свързано с активността като цяло. Ако си по-активен имаш повече енергия, ако си лежиш и почиваш повече, то и тялото ти се настройва по този начин за почивки постоянно.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси