Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот miron » 29 Апр 2015, 16:48

Rali_hr написа:
Kremiliya написа:Огланднявам от такива диети, хахах :))

То и аз огладнях от диетата на Славенчето - вечер сандвичи, майонези, салами.. :lol:

Всички искаме на тази диета, но няма, рядко се случва такова щастие :)
miron

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот Kremiliya » 01 Юни 2015, 16:12

Не то наистина няма лека диета, всичките са свързани с много глад и лишения, не е лесна работа изобщо.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот annamaria » 01 Юни 2015, 17:44

Kremiliya написа:Не то наистина няма лека диета, всичките са свързани с много глад и лишения, не е лесна работа изобщо.

Не съм съгласна. Има много умерени режими, чиято цел е да ти станат начин на живот.
annamaria

Мнениеот Krum » 02 Юни 2015, 08:34

annamaria написа:
Kremiliya написа:Не то наистина няма лека диета, всичките са свързани с много глад и лишения, не е лесна работа изобщо.

Не съм съгласна. Има много умерени режими, чиято цел е да ти станат начин на живот.

Дай пример де :)
Аватар
Krum

Мнениеот Rali_hr » 02 Юни 2015, 09:20

И аз съм любопитна каква идея би дала аnnamaria. Но забелязах нещо много странно, напоследък ако спя по-малко и после умирам от рано сутринта от глад, това нормално ли е?
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Anka » 02 Юни 2015, 11:32

Rali_hr написа:И аз съм любопитна каква идея би дала аnnamaria. Но забелязах нещо много странно, напоследък ако спя по-малко и после умирам от рано сутринта от глад, това нормално ли е?

Ако имаш време да се наспиш и да си починеш до по-късно няма да мислиш от сутринта за ядене, аз съм забелязала, че през седмицата огладнявам още рано сутринта, но съм станала в 7ч. да речем и вече в 9-10 съм гладна, а през уикенда огладнявам чак към 15ч. и вечерям винаги до към 21ч. така че имам много по-малко време за ядене, отколкото ако съм станала рано.
Аватар
Anka

Мнениеот Andrey » 30 Юни 2015, 12:30

В повечето случаи безсънието води до повече ядене, което е и нормално, но от друга страна, апетитът идва с яденето, тъй че няма кое толкова много ад му мислите ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот dinkog » 03 Юли 2015, 13:19

Rali_hr написа:И аз съм любопитна каква идея би дала аnnamaria. Но забелязах нещо много странно, напоследък ако спя по-малко и после умирам от рано сутринта от глад, това нормално ли е?

Нормално е, особено ако си направила грешката да закусиш някоя сутрин, то със сигурност после огладняваш, организма ти вече си има режим.
Аватар
dinkog

Мнениеот qwerryyy » 12 Авг 2015, 15:48

Затова явно е добре да се страни от сутришното хапване, за да не прегладнявате повече. Все пак яденето като всяко нещо е въпрос на навик!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот веселказасмяна » 21 Авг 2015, 14:36

Без сън никак не мога и ако ми се съберат няколко такива дни, то става много лошо - раздразнителна и изнервена, но пък си отслабвам ;)
веселказасмяна

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси