Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот mix_twix » 16 Мар 2015, 12:10

не знам защо в повечето случаи казват, че се дебелее, когато не спим. :)
Аватар
mix_twix

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот annamaria » 20 Мар 2015, 13:56

mix_twix написа:не знам защо в повечето случаи казват, че се дебелее, когато не спим. :)

Може би защото колкото по-малко спим, толкова повече време за ядене имаме :lol: :lol: :lol:
annamaria

Мнениеот Andrey » 20 Мар 2015, 14:15

annamaria написа:
mix_twix написа:не знам защо в повечето случаи казват, че се дебелее, когато не спим. :)

Може би защото колкото по-малко спим, толкова повече време за ядене имаме :lol: :lol: :lol:

То това ще е, макар че има много упорити, които стават и през нощта да ядат! :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот annamaria » 20 Мар 2015, 14:21

Andrey написа:
annamaria написа:

То това ще е, макар че има много упорити, които стават и през нощта да ядат! :mrgreen:

:oops: Без да искаш уцели в десятката :lol:
annamaria

Мнениеот Andrey » 20 Мар 2015, 14:44

Е, по по-малко де! :mrgreen: Аз никога не съм се събуждал да ходя да ям, чак ми се вижда неестествено, не ви ли е по-хубаво да спите :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот annamaria » 23 Мар 2015, 14:45

Andrey написа:Е, по по-малко де! :mrgreen: Аз никога не съм се събуждал да ходя да ям, чак ми се вижда неестествено, не ви ли е по-хубаво да спите :mrgreen:

Ми по-хубаво ни е, ама какво да правиш :) Това ми е наследство от майка ми...
annamaria

Мнениеот qwerryyy » 23 Мар 2015, 16:43

annamaria написа:
Andrey написа:Е, по по-малко де! :mrgreen: Аз никога не съм се събуждал да ходя да ям, чак ми се вижда неестествено, не ви ли е по-хубаво да спите :mrgreen:

Ми по-хубаво ни е, ама какво да правиш :) Това ми е наследство от майка ми...

И аз обичам вечер да ставам и да си хапвам и почти всяка вечер си ям, най-често вечер ям овесени ядки :)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот dinkog » 23 Мар 2015, 16:59

Жена ми е същата, кой какво прави по цял ден е на диета, а по цяла вечер е в хладилника, не може да се откаже от навика да си да яде през нощта! :D
Аватар
dinkog

Мнениеот miron » 23 Мар 2015, 17:25

Аз пък си мисля, че мъжете са тези, които имат слабост към нощното похапване, а жените повече се контролират. А иначе ако спим по-малко то и вечер имаме повече време за хапване, примерно не ни пречи в 00ч. да си хапнем, после и в 2 и да си легнем да спим, за да станем рано сутринта и да закусим! :)
miron

Мнениеот Slavena » 23 Мар 2015, 18:11

Ако ми повлияят и отслабна не бих спала изобщо, стига да сваля тук едни килограмчета, които ме мъчат.
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси