Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот kalinka-kuku » 08 Сеп 2015, 11:21

веселказасмяна написа:Без сън никак не мога и ако ми се съберат няколко такива дни, то става много лошо - раздразнителна и изнервена, но пък си отслабвам ;)

НЕ е като да е голямо предимство и за обикновено ако не спя дълго време добре съм уморена и не ми се яде, но не го правя с цел да съм по-слабичка.
Аватар
kalinka-kuku

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Сеп 2015, 14:37

Когато бях по-млада много добре се чувствах, ако не спях винаги слабеех, сега като се събъудя и влизам в хладилника :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kaya » 14 Сеп 2015, 12:48

annamaria написа:И аз по-скоро отслабвам като спя по-малко. Мисля, че това важи за повечето хора :roll: Имах период, в който ставах към 12 на обяд и хич не ми се отразяваше добре. Да, будувам до към 3-4, но реално в нощните часове четеш книжка или гледаш телевизия/филм, което няма как да ти замести активните дневни часове, нищо, че всъщност понякога ти се събират пак малко часове за сън. Най-отслабващо, всъщност да мен ми влияе, когато спя по 5 часа. Малко ми е, тъжно ми е, но май най-добре ми се отразява, а аз съм човек, който обожава да спи до късно и така е било цял живот :oops:

Да, на младини бях така, когато стоях по цели нощи будна никога не съм посягала към хладилника, но сега далеч не е така, ако не съм се наспала тичам в хладилника да видя какво има скрито там. :) Сигурно защото сега не си доспиваме заради работа ип роблеми, а преди го правихме за удоволствие. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Kremiliya » 03 Ное 2015, 15:32

Сега като не спя съм направо преселена в хладилника, с годините всичко се променя, колкото и да не ни се иска. :(
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Malina » 03 Ное 2015, 16:29

Преди доста ми се възбуждаше апетита, докато не спях, но сега определено осъзнавам, че е различно. Зависи много защо не спря, какво съм правила и какво е емоционалното ми състояние. Не мога да кажа, че пълнея и че това е закономерност. :roll:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Slavena » 16 Ное 2015, 17:09

Malina написа:Преди доста ми се възбуждаше апетита, докато не спях, но сега определено осъзнавам, че е различно. Зависи много защо не спря, какво съм правила и какво е емоционалното ми състояние. Не мога да кажа, че пълнея и че това е закономерност. :roll:

Хапвай си и да не ти пука, ако ти е писано да си дебел аще си такава независимо какво ядеш.
Slavena

Мнениеот Pipilota » 17 Ное 2015, 09:37

Slavena написа:
Malina написа:Преди доста ми се възбуждаше апетита, докато не спях, но сега определено осъзнавам, че е различно. Зависи много защо не спря, какво съм правила и какво е емоционалното ми състояние. Не мога да кажа, че пълнея и че това е закономерност. :roll:

Хапвай си и да не ти пука, ако ти е писано да си дебел аще си такава независимо какво ядеш.

Тоако беше толкова лесно Славенче, с мед да го намажеш. Който иска да изглежда добре трябва да полага усилия по въпроса.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 21 Дек 2015, 12:47

Да, някои са слаби икато ядат боклуци, но не мога да се съглася, че ще си дебел независимо от всичко. :)
Аватар
silver933

Мнениеот ramimni » 21 Дек 2015, 14:41

silver933 написа:Да, някои са слаби икато ядат боклуци, но не мога да се съглася, че ще си дебел независимо от всичко. :)

Така е, всичко е преодолимо, то това има и някакво предразположение, но въпреки това чревоугодничеството е основна причина...
ramimni

Мнениеот Mon_ton » 07 Яну 2016, 12:48

Така е, понякога има причини, с които трудно можем да се справим, но реално, няма някой, който стои гладен и да е дебел, регулира се теглото с храната, това е факт.
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси