Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

29 Апр 2015, 16:48

Rali_hr написа:
Kremiliya написа:Огланднявам от такива диети, хахах :))

То и аз огладнях от диетата на Славенчето - вечер сандвичи, майонези, салами.. :lol:

Всички искаме на тази диета, но няма, рядко се случва такова щастие :)

Re: Как влияe съня на килограмите ви? Отслабвате или напълнявате, ако спите по-малко?

01 Юни 2015, 16:12

Не то наистина няма лека диета, всичките са свързани с много глад и лишения, не е лесна работа изобщо.

01 Юни 2015, 17:44

Kremiliya написа:Не то наистина няма лека диета, всичките са свързани с много глад и лишения, не е лесна работа изобщо.

Не съм съгласна. Има много умерени режими, чиято цел е да ти станат начин на живот.

02 Юни 2015, 08:34

annamaria написа:
Kremiliya написа:Не то наистина няма лека диета, всичките са свързани с много глад и лишения, не е лесна работа изобщо.

Не съм съгласна. Има много умерени режими, чиято цел е да ти станат начин на живот.

Дай пример де :)

02 Юни 2015, 09:20

И аз съм любопитна каква идея би дала аnnamaria. Но забелязах нещо много странно, напоследък ако спя по-малко и после умирам от рано сутринта от глад, това нормално ли е?

02 Юни 2015, 11:32

Rali_hr написа:И аз съм любопитна каква идея би дала аnnamaria. Но забелязах нещо много странно, напоследък ако спя по-малко и после умирам от рано сутринта от глад, това нормално ли е?

Ако имаш време да се наспиш и да си починеш до по-късно няма да мислиш от сутринта за ядене, аз съм забелязала, че през седмицата огладнявам още рано сутринта, но съм станала в 7ч. да речем и вече в 9-10 съм гладна, а през уикенда огладнявам чак към 15ч. и вечерям винаги до към 21ч. така че имам много по-малко време за ядене, отколкото ако съм станала рано.

30 Юни 2015, 12:30

В повечето случаи безсънието води до повече ядене, което е и нормално, но от друга страна, апетитът идва с яденето, тъй че няма кое толкова много ад му мислите ;)

03 Юли 2015, 13:19

Rali_hr написа:И аз съм любопитна каква идея би дала аnnamaria. Но забелязах нещо много странно, напоследък ако спя по-малко и после умирам от рано сутринта от глад, това нормално ли е?

Нормално е, особено ако си направила грешката да закусиш някоя сутрин, то със сигурност после огладняваш, организма ти вече си има режим.

12 Авг 2015, 15:48

Затова явно е добре да се страни от сутришното хапване, за да не прегладнявате повече. Все пак яденето като всяко нещо е въпрос на навик!

21 Авг 2015, 14:36

Без сън никак не мога и ако ми се съберат няколко такива дни, то става много лошо - раздразнителна и изнервена, но пък си отслабвам ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7