Сауна - ползи, мнение, препоръки

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Глезите ли се със SPA в следработно време?

Мнениеот Leonora » 07 Сеп 2016, 10:42

zagrijena написа:Май стана хладничко вече за мори и басейн и един масаж или сауна не бих отказала и аз :grin: .

Ами какво чакаш :)) То, между другото, тези спа неща са си много полезни и за имунната система. Есента е добро време за засилване на защитите на организма преди да ни подберат студове и вируси.
Аватар
Leonora

Мнениеот fairy » 07 Сеп 2016, 11:20

Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме :grin: .
fairy

Мнениеот Gorica23 » 07 Сеп 2016, 16:13

fairy написа:Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме :grin: .

Ходила съм на масаж почти болна и веднага ме вдигна, не знам на какво се дължи, но работи.
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 08 Сеп 2016, 15:05

Gorica23 написа:
fairy написа:Засилили сме имунитета на море или планине, ударим няколко пъти СПА-процедури и сме готови за зимните вируси да ги отблъскваме :grin: .

Ходила съм на масаж почти болна и веднага ме вдигна, не знам на какво се дължи, но работи.

Ние бяхме до морето почивните дни, времето уж беше слънчево, но ветровито и сега една хрема ме мъчи. Значи казваш масаж, аз си мислех за сауна, да се загрея.
Pacienti

Мнениеот annamaria » 09 Сеп 2016, 09:51

да, сауна или пък парна баня наистина хубавичко загряват и пресичат настинки. и аз бих отишла. стоях на една опашка на течение и вече втори ден ме е схванал гърба. но за съжаление тези дни няма да имам възможност да отида.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 09 Сеп 2016, 17:36

Pacienti написа:
Gorica23 написа:

Ние бяхме до морето почивните дни, времето уж беше слънчево, но ветровито и сега една хрема ме мъчи. Значи казваш масаж, аз си мислех за сауна, да се загрея.

Pacienti виж тази оферта, мисля и аз да се пусна, масажа е с отстъпка, а СПА-то е безплатно :)
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
Lisandra

Re: Каква е истината - полезна или вредна е сауната?

Мнениеот Lisandra » 09 Сеп 2016, 17:41

Jully написа:
nefertiti написа:Зависи от мястото. Ако е само за масаж, обичам сама. Ако е цяло спа с басейн, сауна.. предпочитам с компания за приказки.

На масаж с компания ще е странно, освен ако не си с любимия и после не пренесете отпускането на масажа на друго ниво насаме. :heartsfade:

Хахаха, по този повод вижте на какво предложение попаднах, който каквото иска, масаж с отстъпка и безплатно СПА :grin:
https://www.facebook.com/SenseSpaSofia/ ... =3&theater
Lisandra

Мнениеот m0n4eto » 10 Сеп 2016, 10:34

Jully какво му е странното за ходене на спа и масажи в компания. тъкмо с приятелки се отприщва и една сладка приказка за кой, къде, какво :lol:
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Gorica23 » 10 Сеп 2016, 11:50

Като сме компания, заедно ползваме сауната, басейна, фитнеса, но който си е запазил масаж отива сам, трябва си уединение, да се отпуснеш и насладиш... :)
Gorica23

Мнениеот Gorica23 » 10 Сеп 2016, 11:56

Pacienti написа:
Gorica23 написа:

Комбинирай ги, сауната ще те загрее и ще изкара токсините , масажа ще раздвижи кръвообращението, после един хубав сън и на другия ден си като нов. :)

Lisandra, примамливо предложение, но не мога да се класирам, часовете не ме устройват. :)
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми