Редно ли е жената да предложи брак?

Re: Редно ли е жената да предложи брак?

Мнениеот Alex_mor » 31 Мар 2016, 16:29

roksana написа:Защо не? Традициите не са това , което бяха :smile: . Голям кеф ще е, ако и родителите на момичето се присъединят :grin:

Че срама да стане още по-голям/? Не си представям да дойдат цяла тумба хора да ми искат ръката, честно! А не бих се оженил за откачалка, довляква цялата си рода, за дами предлагат брак, по-скоро бих избягал и бих сменил самоличността си. :lol:
Alex_mor

Мнениеот analizatorka » 01 Апр 2016, 10:03

Alex_mor написа:
roksana написа:Защо не? Традициите не са това , което бяха :smile: . Голям кеф ще е, ако и родителите на момичето се присъединят :grin:

Че срама да стане още по-голям/? Не си представям да дойдат цяла тумба хора да ми искат ръката, честно! А не бих се оженил за откачалка, довляква цялата си рода, за дами предлагат брак, по-скоро бих избягал и бих сменил самоличността си. :lol:

Няма ли да си поласкан, че толкова много те искат всички? :lol: Смятат те за ценен кандидат. :grin:
analizatorka

Мнениеот Pipilota » 01 Апр 2016, 10:13

Да, това е интимен момент, дори и жената да направи предложение или да покаже желанието си за брак, то там да присъстват една тумба народ наистина е много, много странно и определено е неправилно. :mrgreen:
Това може да стане само с уговорени сватби. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот klara » 01 Апр 2016, 11:48

Pipilota написа:Да, това е интимен момент, дори и жената да направи предложение или да покаже желанието си за брак, то там да присъстват една тумба народ наистина е много, много странно и определено е неправилно. :mrgreen:

На мен винаги ми е изглеждало мило по американските филми като правят предложение за брак пред цялото семейство на жената или на някоя друга сватба :razz: . Но става много кофти, ако отговорът е не. Макар че за да го направиш пред толкова народ, значи все пак си преценил, че по-голям шанс има да получиш положителен отговор :grin: .
klara

Мнениеот penelopa » 06 Апр 2016, 11:13

Ако жената предложи брак, има опастност мъжът да го приеме като натиск :grin: .
penelopa

Мнениеот dinkog » 06 Апр 2016, 15:02

klara написа:
Pipilota написа:Да, това е интимен момент, дори и жената да направи предложение или да покаже желанието си за брак, то там да присъстват една тумба народ наистина е много, много странно и определено е неправилно. :mrgreen:

На мен винаги ми е изглеждало мило по американските филми като правят предложение за брак пред цялото семейство на жената или на някоя друга сватба :razz: . Но става много кофти, ако отговорът е не. Макар че за да го направиш пред толкова народ, значи все пак си преценил, че по-голям шанс има да получиш положителен отговор :grin: .

Да, то е ясно, че точно така като го нарпавиш, то е поискано. Но ако жената се тупне в къщата на мъжа да му предлага брак с родата ще е мноого странно, както вече казах. ;) жените все си мечтаят да се омъжат и само чакай някоя балама да им предложи, докато при мъжете не е точно така.
Аватар
dinkog

Мнениеот Alex_mor » 20 Сеп 2016, 15:05

То пък чак токова, да тръгнат цялата къща да искат зет.. :dogrun:
Alex_mor

Мнениеот svetlozara » 20 Сеп 2016, 15:15

Смятам, че предлагането на брак си е работа на мъжа, а не на жената. Да, виждали сме много мили клипове и подобни, в които жените предлагат брак, само че не е редно, все пак мъжът е този, който трябва да те попита, да ти каже, че не може без теб. Така е редно, нали той е главата на семейството, трябва да има смелостта да го оглави. :kisslips:
svetlozara

Мнениеот Kaya » 26 Сеп 2016, 14:32

svetlozara написа:Смятам, че предлагането на брак си е работа на мъжа, а не на жената. Да, виждали сме много мили клипове и подобни, в които жените предлагат брак, само че не е редно, все пак мъжът е този, който трябва да те попита, да ти каже, че не може без теб. Така е редно, нали той е главата на семейството, трябва да има смелостта да го оглави. :kisslips:

Браво, аз съм на същото мнение, не може все да се очаква жената да свърши и това, макар че в наши дни толкова са нагласени браковете, че то детето вече се ражда и тогава решават да се женят. Няма я сякаш онази романтика да попиташ човека на сърцето си, дали би прекарал живота си с теб..
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот fairy » 26 Сеп 2016, 14:42

За мен няма значение дали мъжът или жената ще предложат, важното е да стане от сърце и когато почувстваш момента. Като че ли има малко страх да споделиш най-съкровените си чувства и желания, затова в един миг се хвърляш с главата напред и предлагаш това, което имаш и даваш.
fairy

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски