Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

Мнениеот viking » 13 Окт 2016, 15:13

Отдавна не чувствам пеперуди в стомаха, както в началото на връзката ни с моя мъж, но като го видя някъде отдалеч да се задава ми става драго и мъжката му осанка продължава да ме тегли, въпреки че е леко оплешивял и напълнял :smile: . Не може да се обясни това, или усещаш "нещо" или не. Сигурно така е и при мъжете :smile: .
viking

Мнениеот m0n4eto » 14 Окт 2016, 15:07

не ги ли обсъждате тези неща, дали и той се чувства както ти? тръпката си зависи от хората. умишлено да си я създават един на друг .
Аватар
m0n4eto

Мнениеот gabinka_80 » 14 Окт 2016, 15:16

Аз го намирам за нормално след дълги години тръпката и да намалее и да го няам онова пърхане в корема, но това пък има други чувства.
gabinka_80

Мнениеот m0n4eto » 14 Окт 2016, 15:29

то пърхането може да си го има под друга форма. то също се променя, както и характерите. ако всеки се чувства пълноценен в семейството и със самочувствие като личност, тръпката един към друг ще се самозарежда.
Аватар
m0n4eto

Мнениеот nefertiti » 17 Окт 2016, 12:50

Бе каквото и да си говорим, думичката "запускане" е пагубната. Ако престанеш да имаш желание да се стараеш и престанеш да ти се иска да усетиш, че той/тя се е постарал заради теб, във всяко едно отношение...
nefertiti

Мнениеот PasDeDeux » 17 Окт 2016, 13:07

Аз съм се натъквала и на такъв парадокс - жена, когато излиза навън или за работа, се гласи, тъкми, прави така, че да изглежда перфектно и да се представя за кой знае какво, а вкъщи не можеш да познаеш, че е същата жена. Явно за някои е по-важно как ги възприемат навън и как изглеждат само навън, а пред стария добре познат мъж е все едно :mrgreen: .
PasDeDeux

Мнениеот Yunona » 17 Окт 2016, 22:21

gabinka_80 написа:Аз го намирам за нормално след дълги години тръпката и да намалее и да го няам онова пърхане в корема, но това пък има други чувства.

Да, така е, има и други чувства. Но пък тръпката трябва да се поддържа, иначе с връзката е свършено. От позицията на дъъъъъълги години връзка и наблюдения върху много приятелски двойки мисля, че всъщност не е трудно. Трябва само да не се допуска грозното явление, за което споменава nefertiti - запускане. Защото то означава много и няма само физически измерения...
Yunona

Мнениеот tinkerbell » 18 Окт 2016, 10:59

PasDeDeux написа:Аз съм се натъквала и на такъв парадокс - жена, когато излиза навън или за работа, се гласи, тъкми, прави така, че да изглежда перфектно и да се представя за кой знае какво, а вкъщи не можеш да познаеш, че е същата жена. Явно за някои е по-важно как ги възприемат навън и как изглеждат само навън, а пред стария добре познат мъж е все едно :mrgreen: .

Има и друго в дългогодишните връзки. Онова изречение "стари сме вече за еди-какво си", което дава извинение на куп хора, за да карат на самотек и без усилия. Как така стари сме? т.е. вече сме на определена възраст и не можем да искаме да ни е хубаво, да сме хубави, да се грижим за себе си и отношенията ни да са вълнуващи?
Аватар
tinkerbell

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Окт 2016, 11:06

Да, хубаво е да се гласиш за любимия, но как да изглеждаш като за изложение, когато си вкъщи, затрупана с куп задължения? :roll: незнам, моят мъж ли е глупав, или аз съм нещо сбъркана и не забелязвам, но въпреки моя не до там красив външен вид и не до там прилежен вид у дома, никога не ми е казвал 'да си гледам работата", нито ме е пренебрегвал. Все си мисля, че има и още нещо, което е допълнително, освен вида, което ни кара да бъдем щастливи и да се обичаме. Ако беше само външния вид, сресаната коса, идеалната фигура, подредения дом, то може би много двойки нямаше да съществуват? Всичко ли се крие само във външния вид?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Enjis » 18 Окт 2016, 11:25

Здравей,
Първо трябва да имаш самочувствие, че си специална.
Моят съвет е да се държиш така, сякаш имаш трима любовника и си желана от много страни. Ако покажеш и ти същото отношение спрямо него и малко повече непокизъм, ще видиш как ще се обърне "палачинката".
Колкото и да ти е трудно си го постави за цел, че трябва да уважаваш първо себе си и самата ти да се харесваш. :)
Enjis

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски