Кокоши трън - може ли да го изгоря с цигара?

Можем ли да изгорим кокоши трън със запалена цигара?

Мнениеот Elenina » 20 Окт 2016, 13:43

Наскоро ми се появи кокоши трън на пръста. Не искам да ходя на лекар за нещо толкова дребно. Сигурно и пари ще ми поискат за такава глупост. Една колежка в офиса ми каза да си го изгоря с цигара. Тя самата ми показа как го прави- със запалената цигара докосва кокошия трън за минута, след това пуши и пак го докосва. Според нея, никотинът в цигарите унищожавал това отвратително кожно образование. При нея са наистина завяхнали, но самата аз не събирам кураж. Истина ли е, че запалента цигара помага да се избавим от кокошите тръни или това е само някаква простотия, която сме чували от баби и дядовци?
Търся мнения, за да знам какво да правя.
Elenina

Re: Можем ли да изгорим кокоши трън със запалена цигара?

Мнениеот dafinka » 20 Окт 2016, 13:47

Ако бях на твое място, нямаше да слушам разни глупачки. Женската кожа е толкова деликатна и нежна, а ти искаш сама да си я гориш?
Какво ще каже твоят приятел като му подадеш ръка?
dafinka

Мнениеот Elenina » 20 Окт 2016, 13:50

dafinka написа:Ако бях на твое място, нямаше да слушам разни глупачки. Женската кожа е толкова деликатна и нежна, а ти искаш сама да си я гориш?

Не искам да давам пари по лекари, когато мога и сама да се излекувам. Ти като си толкова отворена, ти ми кажи какво да направя за да се справя с кокошите тръни по пръстите на моята ръка. С цигари като не става, кажи с какво става?
Elenina

Мнениеот suzii » 20 Окт 2016, 13:53

Пробвай с млечице от сокът на смокиновите листа. :wink:
suzii

Мнениеот Sophia.G » 20 Окт 2016, 14:10

Не ви ли хрумва, че кожата с рани от изгаряния е еднакво грозна с кокошите тръни?? Кой тръгва да си маха кокошите тръни, за да лекува изгаряния след това??
Sophia.G

Мнениеот Sophia.G » 20 Окт 2016, 14:11

dafinka написа:Ако бях на твое място, нямаше да слушам разни глупачки. Женската кожа е толкова деликатна и нежна, а ти искаш сама да си я гориш?

Много си права, аз за всичко ходя на дерматолог. Двадесет - тридесет лева и си решавам проблема. А тук някои жени си ги създават.
Sophia.G

Мнениеот elena.gavrilova » 20 Окт 2016, 14:26

Абсолютно възможно. Аз лично съм си махала. При всяка запалена цигара докосваш по няколко пъти повърхността на тръна и така докато започне да изсъхва. След това го очопляш и кожата зараства за нула време. Няма страшно. Само малко пече когато го гориш. И не стават никакви рани, поне при мен. Успех!
elena.gavrilova

Мнениеот kalinka-kuku » 20 Окт 2016, 14:27

Има толкова много начини, има и лепенки за кокоши трън и т.н. сякаш ще ти искат братче 100-200 лева за такава малка процедура. Не издребнявай, а помисли какво ще ти е от полза. :) Те по филмите и раните си от куршум обгарят с цигари, ама не е нормално, нали?!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Galina.bg » 20 Окт 2016, 14:32

elena.gavrilova написа:Абсолютно възможно. Аз лично съм си махала. При всяка запалена цигара докосваш по няколко пъти повърхността на тръна и така докато започне да изсъхва. След това го очопляш и кожата зараства за нула време. Няма страшно. Само малко пече когато го гориш. И не стават никакви рани, поне при мен. Успех!

Наистина ли няма никакви рани и разлики в кожата след това? Желая и аз да опитам!
Galina.bg

Мнениеот Fute » 20 Окт 2016, 14:40

Да вземе някоя да пусне снимки преди и след и да си решите по мъжки един типично женски проблем :bouncymulticolor:
Fute

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести