Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот roksana » 01 Фев 2016, 10:58

Jully написа:
kauda написа:
qwerryyy написа:За мен е еднакво зле дали се случва в моето присъствие или отсъствие! :mrgreen:

Обаче не ти ли е приятно на теб да събираш мъжките погледи като излзеш на разходка или друго?

Оооооо :) Аз ще отговоря направо, да не смесваме нещата! Едно е с мен да флиртуват, друго е да флиртуват с мъжа ми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Някои хора се кефят като заглеждат половинката им, защото другите оценяват избора им. Трябва да си много уверен в себе си и в нея, за да мислиш по този начин!
roksana

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Яну 2017, 20:31

roksana написа:
Някои хора се кефят като заглеждат половинката им, защото другите оценяват избора им. Трябва да си много уверен в себе си и в нея, за да мислиш по този начин!

И ртябва да си много, много сигурен и в половината и в себе си, но малко хора са такива! колкото и да се флиртува, или друго, наистина трябват железни нерви, да успееш да изтърпиш такова държение, спрямо половинката ти. Наистина за някои е предизвикателство и ласкателство и им харесва. Моя позната винаги е казвала, че и харесва, когато заглеждат мъжа й, и се опитват да флиртуват с нея. Но и двамата много държат на външния си вид, отношенията им не знам какви са, и като цяло, като ги погледнеш има за какво да завиждаш.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lyomi » 13 Яну 2017, 14:08

От флирт до флирт има разлика. Ако е направено по просташки и прекалено нахален начин, ще се подразня. Така ми показва момата, че не уважава мен и едва ли не нарочно се е прицелила.
Lyomi

Предишна

Назад към Приказки по женски