01 Окт 2015, 12:31
Pacienti написа:Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си.
01 Окт 2015, 14:08
Mamacita написа:Pacienti написа:Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си.
Не смятам, че е нещо кой знае какво, това е просто флирт, по-готино е като забележиш нещо такова да отидеш и да покажеш кой е шефът и на него би му харесало и твоите желания биха били задоволени, същото се отнася и до него
01 Окт 2015, 15:41
Pacienti написа:Mamacita написа:Pacienti написа:Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си.
Не смятам, че е нещо кой знае какво, това е просто флирт, по-готино е като забележиш нещо такова да отидеш и да покажеш кой е шефът и на него би му харесало и твоите желания биха били задоволени, същото се отнася и до него
Нещо напоследък май не се изразявам както трябва, казвам, че флиртувам с моя мъж, не трябва да се приемаме за даденост като сме женени...
05 Окт 2015, 14:12
05 Окт 2015, 14:22
05 Окт 2015, 14:31
Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче
05 Окт 2015, 15:25
Elica написа:Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче
Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка?
05 Окт 2015, 17:37
Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче
06 Окт 2015, 09:27
BeenieGal написа:Elica написа:Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче
Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка?
Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!
06 Окт 2015, 11:03
Snejna написа:На мен ми се е случвало да флиртуват със съпруга ми пред мен, а той ясно даваше да се разбере, че няма какво да се получи от този флирт, а въпросната жена беше супер настоятелна. Накрая много се ядосах, защото тя буквално го преследваше и не го оставяше на спокойствие. В крайна сметка мъжо ѝ каза нещо от типа, че си има по-интересни занимания от това да я гледа как му се натиска, а аз стоях безмълвна хахахах