Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот dessiblond » 26 Ное 2013, 12:46

Миналият уикенд бяхме поканени на малък купон с гаджето ми. Познавахме се с всички, съответно, всички знаеха, че сме двойка. Мъжете от компания ме приемат само като приятел и се разбираме чудесно с тях, но не е същото, що се отнася до жените.

Не зная, защо са толкова хищни, но почти през цялата вечер имаше жени, които се опитват да флиртуват с гаджето ми. Аз го приемам по-скоро, като признак на лошо възпитание от тяхна страна, от колкото като заплаха.

Това, предполагам, че няма да спре и искам съвет, как да реагирам – да се правя на разсеяна, че не виждам и забелязвам как флиртуват или точно обратното, има и трети вариант, който отново не ми харесва - да стоим постоянно заедно и да демонстрираме любовта си?
Имате ли случаи, в който са ви поставяли в такава ситуация, да флиртуват пред вас, как реагирахте???
dessiblond

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот Fancy » 26 Ное 2013, 12:56

За някои е неприятно, други пък го чувстват като ласкателство, че имат готино гадже. За мен е доста кофти и мисля, че най-приемливият и лесен начин е последният да демонстрираш, колко е силна връзката и обичта ви! Глупаво е, но при тези обстоятелства, за мен е най-доброто решение, а и на него ще му хареса, убедена съм!
Fancy

Мнениеот nushi.kisyova » 29 Ное 2013, 13:43

Ако видиш, че приятелят ти поддава на това "изкушение" е различно, но защо да ревнуваш от факта, че друга жена му се предлага, когато вижда, че няма никакъв шанс. Оставяш я да си се пробва и само може да се подсмихваш и да подхвърлиш на някой от неговите необвързани приятели, че явно е самотна ;) ;) ;)
nushi.kisyova

Мнениеот xrisy_vd » 29 Апр 2014, 12:11

Скоро ходихме на кръщене със съпруга ми и кръстницата взе да се закача с него, той е много общителен и явно го беше разбрала грешно, цяла вечер едни погледи и усмивки, тя беше съвсем наясно че е женен, а бяхме и с детето. От начало не обърнах внимание, но после се подразних, че е толкова нагла. Мъжа ми сам й показа, че няма място за такива изпълнения и бързо й потънаха гемиите. Мисълта ми е, че гаджето ти като не иска да се занимава с нея, сам ще я отреже, а ти без да правиш нищичко, ще бъдеш супер приятелката.
xrisy_vd

Мнениеот Andrey » 03 Дек 2014, 14:40

А така! А мислите ли, че на мъжете ви им харесва, когато пък някой флиртува с вас! :) Обаче да ви кажа, най-грешно е да реагирате така, че да се нахвърлите и да тръгнете да си браните територията, все едно, че мъжът ви не може да се справи с положението. :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот S_Milenska » 04 Дек 2014, 09:50

Става ми неприятно, разбира се, особено ако и той отреагира на флирта и т.н. Не знам направо как да реагирам, аз почвам просташки да се сърдя :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mix_twix » 18 Дек 2014, 11:30

Зависи, ако отговаря на флирта направо ще я пребия, ако ли не - не ми пречи, да гледат гроздето и да си мислят, че е кисело. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Мнениеот Malina » 30 Дек 2014, 13:09

Аз съм много обидчива и сигурно веднага ще се разсърдя. Може да му е готино на него, че все още е вървежен, но все пак съм там, не че ако ме няма ще го приема де, но поне няма да знам. :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот silver933 » 29 Яну 2015, 13:52

Направо бих го убил, ако някой вземе да се закача с жена ми, пък тя ако има глупостта да му отвърне на флирта.. направооо :))) не знам какво бих направил, но ще е грозна картинка!
Аватар
silver933

Мнениеот Snejna » 29 Яну 2015, 15:16

На мен ми се е случвало да флиртуват със съпруга ми пред мен, а той ясно даваше да се разбере, че няма какво да се получи от този флирт, а въпросната жена беше супер настоятелна. Накрая много се ядосах, защото тя буквално го преследваше и не го оставяше на спокойствие. В крайна сметка мъжо ѝ каза нещо от типа, че си има по-интересни занимания от това да я гледа как му се натиска, а аз стоях безмълвна хахахах :)
Аватар
Snejna

Следваща

Назад към Приказки по женски