Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот Pacienti » 06 Окт 2015, 15:29

silver933 написа:
BeenieGal написа:
Elica написа:Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка? :mrgreen:

Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!

Да, отивай тези да ги разправяш на всички жени, които се тъпчат в шоколад и със сладолед и реват пред романтични филми. И да не забравяме най-вече, че жените са тези, които маниакално ревнуват, тук просто се правите, обикновено реакциите не са такива, каквито се описват по форумите. :mrgreen:

silver933, не знам от къде черпиш информация, че жените сме маниакално ревниви, но я си припомни Отело, сигурно има такива жени, но маниакалната ревност е присъща на мъжете. :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот qwerryyy » 06 Окт 2015, 16:16

И аз съм на мнение, че жените са по-ревниви от мъжете. Но пък крайностите сякаш се проявяват при мъжете, така че жените ревнуват сякаш по-приемливо и с добро. :lol:
Аватар
qwerryyy

Мнениеот Bass » 07 Окт 2015, 15:09

Pacienti написа:
Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче :mrgreen:

Правилно, дай свобода на човека до себе си и можеш да дишаш спокойно, че вероятността да ти изневери е минимална. :)

То като цяло ревността и ограниченията са присъщи на несигурните в партньора си хора. Защо ми е да се обвързвам с нея, ако ще се чудя за всяко нещо лъже ли ме или не. Нездравословно е, а и така няма развитие. Нали идеята е да се гради нещо заедно :)

BeenieGal написа:
Elica написа:
Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче :mrgreen:

Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка? :mrgreen:

Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!

Не съм съгласен, че знаете какво искате. Освен когато става въпрос за обувки и чанти :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот BeenieGal » 07 Окт 2015, 15:58

Bass написа:
Pacienti написа:Правилно, дай свобода на човека до себе си и можеш да дишаш спокойно, че вероятността да ти изневери е минимална. :)

То като цяло ревността и ограниченията са присъщи на несигурните в партньора си хора. Защо ми е да се обвързвам с нея, ако ще се чудя за всяко нещо лъже ли ме или не. Нездравословно е, а и така няма развитие. Нали идеята е да се гради нещо заедно :)

BeenieGal написа:
Elica написа:Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка? :mrgreen:

Не съм съгласен, че знаете какво искате. Освен когато става въпрос за обувки и чанти :mrgreen:

Разбира се, че е така при масата, точно заради това и т.нар. хора, които познават себе си и реалността не могат да съществуват до хора, за които изборът се свежда до обувките и чантите :D
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Pacienti » 07 Окт 2015, 16:43

Когато ти изневеряват е човещинка да ревнуваш, но ако ревността е плод на фантазията ни или е продиктувана от интриги, тогава е опасна и безмислена.
Pacienti

Мнениеот Rali_hr » 07 Окт 2015, 21:11

Pacienti написа:Когато ти изневеряват е човещинка да ревнуваш, но ако ревността е плод на фантазията ни или е продиктувана от интриги, тогава е опасна и безмислена.

МНого си права, но винаги е неприятно като имаш усещането, че някой иска да ти вземе мъжа да речем! :D А все си има риск,особено докато двойката е необвързана с брак или деца. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Slavena » 08 Окт 2015, 09:38

Веднага бих вдигнала скандал, какви са тези истории да флиртува, а на тая ще си оскубя косата направо :evil: Да си намери собствен мъж не да тича след чуждите!
Slavena

Мнениеот Mon_ton » 08 Окт 2015, 12:29

Slavena написа:Веднага бих вдигнала скандал, какви са тези истории да флиртува, а на тая ще си оскубя косата направо :evil: Да си намери собствен мъж не да тича след чуждите!

Е, ти пък. Хич не харесвам да се решават такива големи проблеми на всеослушание.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mix_twix » 08 Окт 2015, 14:45

На мен не ми се е случвало, сигурно ще ми стане неприятно, но няма да тръгна да раздавам правосъдие, щото е странно и лееко тъпо. Ще си трая и ще оставя жената да се наслаждава, че още е вървежна, но ако натрапника продължи да нахалства и става все по-настоятелен ще се намеся сигурно. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Локумът » 08 Окт 2015, 16:43

mix_twix написа:На мен не ми се е случвало, сигурно ще ми стане неприятно, но няма да тръгна да раздавам правосъдие, щото е странно и лееко тъпо. Ще си трая и ще оставя жената да се наслаждава, че още е вървежна, но ако натрапника продължи да нахалства и става все по-настоятелен ще се намеся сигурно. :)

А таака остави жената да се порадва малко на себе си, пък туко виж и теб някоя е дошла да те заговаря, тогава екшъна ще е пълен.
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски