06 Окт 2015, 15:29
silver933 написа:BeenieGal написа:Elica написа:Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка?
Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!
Да, отивай тези да ги разправяш на всички жени, които се тъпчат в шоколад и със сладолед и реват пред романтични филми. И да не забравяме най-вече, че жените са тези, които маниакално ревнуват, тук просто се правите, обикновено реакциите не са такива, каквито се описват по форумите.
06 Окт 2015, 16:16
07 Окт 2015, 15:09
Pacienti написа:Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче
Правилно, дай свобода на човека до себе си и можеш да дишаш спокойно, че вероятността да ти изневери е минимална.
BeenieGal написа:Elica написа:Bass написа:Е, по принцип има малко ревност в мене, ама не правя драма. Красиво момиче е, нека да флиртуват колкото си искат. Вечер се прибира в моята хралупа, обаче
Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка?
Хайде стига и ти всява такива психози, ако не вярваш на човека до себе си, то няма абсолютно никакъв смисъл в това да сте заедно... а най-хубавото е, че ние жените винаги правим избора, просто така се получава ние да сме тези, които знаем какво правим, независимо от никого и нищо!
07 Окт 2015, 15:58
Bass написа:Pacienti написа:Правилно, дай свобода на човека до себе си и можеш да дишаш спокойно, че вероятността да ти изневери е минимална.
То като цяло ревността и ограниченията са присъщи на несигурните в партньора си хора. Защо ми е да се обвързвам с нея, ако ще се чудя за всяко нещо лъже ли ме или не. Нездравословно е, а и така няма развитие. Нали идеята е да се гради нещо заедно
BeenieGal написа:Elica написа:Не се ли притесняваш, че така от някой флирт можеш да се прибере после в нечия друга храпупка?
Не съм съгласен, че знаете какво искате. Освен когато става въпрос за обувки и чанти
07 Окт 2015, 16:43
07 Окт 2015, 21:11
Pacienti написа:Когато ти изневеряват е човещинка да ревнуваш, но ако ревността е плод на фантазията ни или е продиктувана от интриги, тогава е опасна и безмислена.
08 Окт 2015, 09:38
08 Окт 2015, 12:29
Slavena написа:Веднага бих вдигнала скандал, какви са тези истории да флиртува, а на тая ще си оскубя косата направоДа си намери собствен мъж не да тича след чуждите!
08 Окт 2015, 14:45
08 Окт 2015, 16:43
mix_twix написа:На мен не ми се е случвало, сигурно ще ми стане неприятно, но няма да тръгна да раздавам правосъдие, щото е странно и лееко тъпо. Ще си трая и ще оставя жената да се наслаждава, че още е вървежна, но ако натрапника продължи да нахалства и става все по-настоятелен ще се намеся сигурно.