Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот dinkog » 23 Яну 2017, 12:09

Anka написа:Според мен пълноценния секс не идва от това, което се случва в леглото, а извън него Не може постоянни кавги, караници и наставления, лошо отношение в семейството да свършат с невероятен секс. Сексът е отражение на семейството и на доверието в него, на желанието да се чувстваш добре. :roll: Така че е по-важно да се поправи "счупеното" във връзката, а след това да се търси приятното изживяване в секса, което естествено си идва, даже.

:+1: Съгласен съм, че любовната игра всъщност е извън леглото. :mrgreen: Ако нямаш желание да го направиш с някой, то това не е защото не е секси да речем, а защото си те дразни по принцип. :mrgreen:
Аватар
dinkog

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот julianne » 23 Яну 2017, 13:00

Винаги съм се чудила защо сексуалният живот и изживяванията с един партньор са на периоди. Всичко е наред, няма проблеми, но някак си тръпката е по-слаба като че ли, няма го онова разтърсващо чувство, а е по-вял и бърз секса. А друг път много малко ти е достатъчно, за да се запалиш, по-наситено е изживяването.
julianne

Re: Мъже, романтиката засилва ли желанието ви за секс или по-скоро го убива?

Мнениеот Rali_hr » 09 Фев 2017, 16:03

black написа:Мъжете сме опасни, за секс на всичко сме способни, на всякакви маймуни се правим :lol: . Дори и романтиците им става нещо, когато им се прави секс и прилагат хватки :grin: .

Леле, ама като знаеш, че твоя мъж го прави само заради единия секс, на жената хич не й става приятно.. :( А за нас милите жестове означават наистина много!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Mauritius » 10 Фев 2017, 09:48

Ние, мъжете, също обичаме милите жестове и романтиката, макар да не ни личи често. Не ни изкарвайте някакви гадове, където само заради единия секс правят мило и драго /макар често да го опровергаваме :mrgreen: /. И ние имаме душички, за жената, която обичаме, правим всичко.
Mauritius

Мнениеот mix_twix » 10 Фев 2017, 12:13

Ако не се прекалява с романтиката и това е наистина мил жест от време на време е хубаво, но ако ежедневно ми се праят на маймуна насреща, отегчава и става досадно. Иначе няма лошо в малко романтика, когато е на място.
Аватар
mix_twix

Мнениеот MaLkA_sLaDoRaNa » 16 Фев 2017, 11:52

Замислих се как романтиката може да стане досадна и дали е възможно. На мен защо не ми се е случвало? :roll: Сигурно е до нагласа и характер.
MaLkA_sLaDoRaNa

Мнениеот Pipilota » 22 Фев 2017, 16:34

MaLkA_sLaDoRaNa написа:Замислих се как романтиката може да стане досадна и дали е възможно. На мен защо не ми се е случвало? :roll: Сигурно е до нагласа и характер.

Ако е постоянна и всеки ден някакви жестове, някакви изисквания, някакави подаръци, свещи, глупости, всяко хубаво и всяко лошо писва. ;) Когато нещо стане ежедневие, то омръзва, колкото и да си падаш по такива сладникави неща.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 23 Фев 2017, 11:33

Всяко нещо, което е напревено и поднесено с вкус и желание е готино, ама всеки ден - мерси! Имал съм една романтична приятелка, направо се чувствах като пудел, беше ужасно... :banghead: точно 5 месеца издържах на тая романтика, единствената ми бивша е тая, с която даже не се и поздравявам. :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот niya_mazova » 28 Фев 2017, 15:39

Май само мъжете се оплакват, жени има ли, които да им се струва досадно всекидневното ухажване и поднасяне на подаръци? :lol: Аз не знам как бих се чувствала, не съм го изпитала на гърба си, за да правя сравнения :mrgreen: . Но поне един път в седмицата да се случва пак не е зле, нали? Хайде да не се превръща в задължение.
niya_mazova

Мнениеот кора-бия » 09 Мар 2017, 13:48

Романтиката по празниците е задължителна, ако е нещо,което се случва постоянно изморява и става досадна. Нали за това казват, че на тая земя има и хубаво и лошо, за да можеш и двете да оцениш.
кора-бия

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски