Изневярата. Дали да простим?

Re: Как усещате, че партньорът ви "кръшка"? И какво правите след това...?

Мнениеот Jully » 27 Яну 2017, 10:12

belleville написа:Смяната на гардероба, честото купуване на нови дрехи и оглеждането в огледалото също са малко предупреждение.

Е< чак смяната на гардероба ми се вижда ненормално, явно тоя си е сбъркан. :lol: когато преди милион години съм излизала с нов мъж, аз не съм си подменяла дрехите, а ти представяш ли си мъж на стари години да тръгне да се променя отвсякъде, защото си е намерил любовница?:) Това случи ли се, по-бързо далеч от този психопат. :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот pravilno » 27 Яну 2017, 10:53

О, има всякакви :smile: . Но със сигурност ще се барне на външен вид, трябва все пак да е представителен :grin: . Някои го правят не толкова явно, но се усеща промяна.
pravilno

Мнениеот Pipilota » 27 Яну 2017, 13:56

Ако вземе нещо да се променя, все ще го сгащиш, или ще се усъмниш. Надявам се да не ми се случва да преживявам такива неща де.., може и да не успея да го хвана!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот irka » 01 Фев 2017, 00:10

И да се дебнем, и да не се дебнем когато има да става нещо, ще стане. Всичко се разбира накрая. Кой може да се опази дълго време от тайната. Или друг ще го разкрие, или сам ще се издаде.
irka

Мнениеот Rali_hr » 09 Фев 2017, 16:00

irka написа:И да се дебнем, и да не се дебнем когато има да става нещо, ще стане. Всичко се разбира накрая. Кой може да се опази дълго време от тайната. Или друг ще го разкрие, или сам ще се издаде.

Има такива, дето успяват да я опазят, гадините! И после и при друга идат или име период на дупка между страничните връзки, кръшкачи с години!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот klara » 09 Фев 2017, 17:26

Такива, каквито ги описваш, нищо не можеш да ги направиш. Ако са успели да укрият всичко дълго време, и да разбере мадамата, че й е изневерявал, след свършен факт какво може да направи. Ако пък и вече не е с него например...
klara

Мнениеот kauda » 12 Фев 2017, 08:55

klara написа:Такива, каквито ги описваш, нищо не можеш да ги направиш. Ако са успели да укрият всичко дълго време, и да разбере мадамата, че й е изневерявал, след свършен факт какво може да направи. Ако пък и вече не е с него например...

То ако не е и свършил факта, както може да направи, да седне да му се моли и да крещи, че й изневерява? за мен нещо такова счупено не може да се залепи, не разбирам как двойките продължават да са двойки, след изневери, или обсъждане на разводи! А има такива, дори аз познавам такава.... не бих могла.
Аватар
kauda

Мнениеот dinkog » 12 Фев 2017, 10:48

Тръгне ли се веднъж по тоя път, колкото и да се усеща и каквото и да се прави, то поправка няма, и аз си мисля, че са илюзии тва, че после всичко ще се оправи.. винаги ще останат съмнения.
Аватар
dinkog

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот gabinka_80 » 16 Мар 2017, 15:59

Ако е наистина грешка, еднократно, мъжът си струва, може, но иначе не бих простила, както и не съм простила досега.
gabinka_80

Re: Да му призная ли за изневярата?

Мнениеот svetlozara » 24 Мар 2017, 13:02

Аз не бих простила изневяра, защото знам, че иа з самата няма да изневеря. Ако все пак се случи нещо подобно (което не ми се вярва), бих си признала и бих се разделила с този човек, на който съм изневерила. Никой не трябва да носи товара на чуждите грешки, а и такава връзка, в която единия е изневерил, няма бъдеще.
svetlozara

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски