Изневярата. Дали да простим?

Re: Да му призная ли за изневярата?

Мнениеот kalina_216 » 24 Мар 2017, 13:40

изневярата, ако няма как да се разбере, не трябва да се споделя, особено пък, като си разбрал кой предпочиташ - човека у дома. Вече ако става въпрос за чувства, за някаква интимност със забежката, тогава вече е добре да се признае и да се търси решение, но ако е еднократно, само физически акт, без нищо повече, защо да се признава и да се развалят отношенията?
Аватар
kalina_216

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

Мнениеот Paladin » 09 Юни 2017, 12:31

Мрънкането и постоянното оплакване, това ме кара мен да изневеря и после да сложа край на връзката. Досега ми се е случвало веднъж, до толкова ми беше прикипяло от постоянното мрънкане, драмите, имах чувствтоо, че се виждам с приятелката ми, че да ми помрънка малко... Ужасия!
Paladin

Мнениеот Stark » 09 Юни 2017, 14:42

Paladin написа:Мрънкането и постоянното оплакване, това ме кара мен да изневеря и после да сложа край на връзката. Досега ми се е случвало веднъж, до толкова ми беше прикипяло от постоянното мрънкане, драмите, имах чувствтоо, че се виждам с приятелката ми, че да ми помрънка малко... Ужасия!

Извинявай, но мъжете често си го просите, не можеш да отречеш! Постоянно има за какво да ви се мрънка, помолим ви нещо, а вие се правите, че не сте го чули. Или отговаряте с "ше видим" и така гледате 2- 3 седмици, за нещо, което има елементарен отговор!!!
Аватар
Stark

Мнениеот kauda » 16 Юни 2017, 15:18

И жените и мъжете изневеряват за едно и също, когато не получават внимание от половинките си, когато не получават това, от което имат нужда. Затова казват, че когато нещо липсва у дома, всеки тръгва да си го търси на друго място, а къде е това друго място, вече... зависи кой как го приема другото място.
Аватар
kauda

Мнениеот Monika_Spasova » 18 Юни 2017, 10:01

Не разбирам толкова ли им е трудно да дойдат и да кажат " искам да съм с друга, липсва ми това и това при теб, нека да излизаме с други хора и да се разделим"
Аватар
Monika_Spasova

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот kalinka-kuku » 26 Юни 2017, 09:03

Какво означава да си струва мъжа, след като е тръгнал да изневерява, значи не си струва.
Аватар
kalinka-kuku

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот Mon_ton » 26 Юни 2017, 11:33

изневерите хич не се случват рядко, ако се вгледаме в едно семейство, което е заедно от 15 години и нагоре, то 100% са се случвали някакви изневери и от двамата в семейството. Може и да не са засършвали със секс, но изневярата не е само секс, то е прегръдките, то е интимността, докосването, казването на милите думи на някой друг.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Guppy » 28 Юни 2017, 10:53

Такова нещо не се признава, по-добре да си мълчиш, особено като е било еднократно, вече ако е системно е честно да се каже на половинката, но това, че се е случило и няма да стане пак по-добре да не се разваля връзката с излишни драми. Стискаш зъби и това е.
Аватар
Guppy

Мнениеот qwerryyy » 14 Юли 2017, 11:31

Guppy написа:Такова нещо не се признава, по-добре да си мълчиш, особено като е било еднократно, вече ако е системно е честно да се каже на половинката, но това, че се е случило и няма да стане пак по-добре да не се разваля връзката с излишни драми. Стискаш зъби и това е.

Съгласна съм, признае ли се изневярата значи трябва да се развали връзката, ако няма да се повтори, продължаваш. Но не е честно, защото ние бихме искали да знаем, ако мъжът ни изневери, а ние не бихме казали. Всеки трябва да подхожда според ситуацията и мислейки за бъдещето си - дали иска да се разделят с партньора си или се иска да се създаде една драма, за която да се водят спорове. Ако обаче изневерите са системни - повече от веднъж то това означава, че е нужен веднагически разговор и прекратяване на отношенията.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот skyfly » 04 Авг 2017, 11:39

Това съсипва връзката и много изтощава. Следват разправии, проблеми, ако не сте готови за всичко това и вярвате, че няма да се случи отново, по-добре да не го правите.. Колкото и да искаме да знаем. Азисках да знам, сега съжалявам, всичко ми се срина, когато разбрах за изневерите на мъжа ми.
Аватар
skyfly

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски