05 Ное 2015, 13:40
06 Ное 2015, 16:03
Kaya написа:За белези от акне нищо не би помогнало, наистина, само продецури и то при истински качествен дерматолог. Но по-добре така, особено за хората с много белези няма друг начин, а да не се лъжем, много е неприятно.
07 Ное 2015, 14:24
09 Ное 2015, 10:26
mariolanita написа:Здравейте д-р Тодева.Синът ми е на 13 години и вече му се появиха доста пъпчици по лицето.Тялото му е абсолютно чисто ,но лицето е обсипано с множество ситни и по-едри гнойни пъпки.Не използва никакви препарати само измиване вечер.Моля препоръчайте ми козметика подходяща за възрастта му.Предпочитам да не е с антибиотици.Препоръчителна ли е хумата като измиващо средство /натурално/ .Благодаря.
09 Ное 2015, 10:30
Esmeralda написа:Здравейте Д-р Тодева!
На 18 години съм и по лицето от 2 /3 седмици ми излизат пъпки.При консултация с дерматолог ми казаха,че имам акне.Пъпките не са много,но ми изписаха акнетак.Притеснява ме ,защото отделно имам и себореен дерматит на скалпа ,който лекувам с кортикостероид надолу и горе го пръскам с URIAGE(в една синя тубичка) .Лечението ми е изписано от лекар ,но се притеснявам дали може да се комбинират така лекарствата и мога ли да се мажа със слънцезащитен крем ?
09 Ное 2015, 10:38
desilozeva написа:Здравейте др.Тодева
аз съм жена на 34 год.,от 10 години имам акне на гърба и каде ли не съм ходила и с какво ли не съм се мазала.Няма ефект или е кратък.
Искам да уточня че имах поликистозни яйчници и си обяснявам появата на пъпките на това,сега незнам дали имам,преди да забременея ми даваха някакви стимулиращи хапчета и нямах пъпки,но след това пак започнала,излизат ми бели,а и вътрешни подкожни които са болезнени.
Много неприятен естетически проблем.
Прочетох за sulphur-хомеопатично лекарство на гранули,но и аз незнам дали да пробвам.
Моля да ме посъветвате
Благодаря предварително!
09 Ное 2015, 10:39
gorgovska написа:Здравейте?
Имах проблемна кожа и много акне,използвам отскоро продукти на Aven и съм много доволна.
Бях си купила сяра от аптеката за пиене,правех го всяка сутрин на гладно по 1 чаена лъжичка,но последвана ужасни болки в корема.Това го правех с цел изчистване на организма и с борба с акнето.
Правилно ли е или не?
Благодаря Ви много!
09 Ное 2015, 10:42
Mila98 написа:Здравейте д-р Тодева!
Аз съм на 17 години и моят проблем е следният - имам много суха кожа с пъпки.Пъпките са обикновени младежки пъпки, но не мога да разбера причината ,поради която възникват.Появяват ми се 3-4 и тъкмо ,когато се изчистят се появяват нови и така до безкрай...Също така по носа и малко по скулите имам черни точки.Козметиката против акне допълнително ми изсушава кожата и тя започва да се бели.А когато, пък, ползвам крем за суха кожа, акнето не минава.Използвах козметика на Биодерма, но не ми помогна особено.Не знам дали ще е от полза ,ако кажа ,че такива проблеми имам само зимата.Лятото не ми излизат пъпки.Не знам каква марка козметика да използвам и изобщо какъв продукт?Затова се съветвам с вас.
Благодаря много!
18 Ное 2015, 15:28
Doktoricata написа:Kaya написа:За белези от акне нищо не би помогнало, наистина, само продецури и то при истински качествен дерматолог. Но по-добре така, особено за хората с много белези няма друг начин, а да не се лъжем, много е неприятно.
Има една козметика която постига значителни резултати и при белези от акне, но се прилага само от дерматолози.
http://www.drkaliasheva.com/news/medits ... na-kozhata
18 Ное 2015, 17:34
annamaria написа:Doktoricata написа:Kaya написа:За белези от акне нищо не би помогнало, наистина, само продецури и то при истински качествен дерматолог. Но по-добре така, особено за хората с много белези няма друг начин, а да не се лъжем, много е неприятно.
Има една козметика която постига значителни резултати и при белези от акне, но се прилага само от дерматолози.
http://www.drkaliasheva.com/news/medits ... na-kozhata
не знам може и да има все пак козметики,които да помагат за справяне с белезите. като се замисля тази щом се прилага само от дерматолог вероятно е ефективна.