08 Дек 2014, 17:33
Irinata написа:Здравейте отново!
Ходих на преглед,оказа се,че е пъпка в самата бенка и болката е от нея,а не от бенката.Вече затихна и съвсем леко се усеща,като пипна,надявам се до няколко дни да изчезне и това.
А искам да Ви попитам-това че съм с много бенки по цялото тяло и и съм имала слънчево изгаряне на гърба преди 13 г.прави ли риска ми голям да се развие нещо лошо след години и освен,че ходя на профилактични прегледи на всеки 6 месеца,лятото дори до магазина да отида се мажа с 50 фактор и не се излагам на слънце,друго,какво бих могла да правя,като превенция?
08 Дек 2014, 18:07
10 Дек 2014, 12:58
10 Дек 2014, 16:24
miss_mims_89 написа:ЗдравейтеОткриха ми кондиломи и вчера бях на електрокоагулация. Сега имам рана на входа на влагалището, която не ме боли много. Не успях да се видя с лекарката и не знам как да я третирам, мога ли да я мокря и да я промивам с нещо?
10 Дек 2014, 19:48
22 Дек 2014, 16:31
miss_mims_89 написа:Като се събудих след упойката, имах написана рецепта за дефламол... но не зная мога ли да мокря раната? Благодаря за отговора
02 Яну 2015, 12:41
05 Яну 2015, 14:12
05 Яну 2015, 16:47
geri93 написа:Здравейте, от известно време имам една подутина (топче) от външната страна на бедрото, което е розово.. не ме боли, не ме сърби, нищо.. просто не изчезва. Бихте ли могли да ми кажете на какво може да е дължи и дали е нещо опасно. Благодаря!
05 Яну 2015, 17:01
Irinata написа:Здравейте д-р Тодева!
Преди 20 дни бях на редовният ми профилактичен преглед на 6 месеца тъй като съм с много бенки и тогава на прегледа всичко беше наред,гледат ме с дерматоскоп.Вчера обаче си поглеждам една от бенките,която е с по-странна форма намираща се между гърдите и открая забелязах новопоявила се черна точица стърчаща над самата бенка,все едно е почнал косъм да расте,днес обаче след като станах сутринта поглеждам бенката и нямаше и помен от тази точица.
Според Вас има ли повод за притеснение и налагали да ходя на преглед,на какво може да се дължи?
Прилагам и снимка,черното,което се вижда за него става въпрос,снимката е уголемена и то изглежда по-голямо.