Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
Правила на форума
Заключена

Re: Бенки брадавици кожни тумори онлайн консултация с дерматолог

19 Фев 2015, 01:09

Dr Violina Todeva написа:
vanya93 написа:Здравейте, от доста време / година/ насам имам пъпчица на ареолата на гърдата. Питала съм два пъти личния си лекар, но нищо конкретно не ми е казвала и да не съм се притеснявам. Пъпката забира и правя грешка, че я стискам. Излиза леко твърдо бяло вещество / съжалявам, не знам как точно да го обясня/. Нямам други оплаквания свързани с гърдата. Възможно ли е това да е най-обикновена пъпка и има ли място за притеснение?
Благодаря Ви за отделеното време! Ще очаквам вашия отговор!

Здравейте, vanya93!

Описанието Ви не ми е достатъчно да се ориентирам за проблемът Ви! Ако желаете може да приложите снимка!

С уважение,
д-р Тодева

Здравейте, заповядайте: http://snimki.be/view.php?id=88000

25 Фев 2015, 12:58

vanya93 написа:
Dr Violina Todeva написа:
vanya93 написа:Здравейте, от доста време / година/ насам имам пъпчица на ареолата на гърдата. Питала съм два пъти личния си лекар, но нищо конкретно не ми е казвала и да не съм се притеснявам. Пъпката забира и правя грешка, че я стискам. Излиза леко твърдо бяло вещество / съжалявам, не знам как точно да го обясня/. Нямам други оплаквания свързани с гърдата. Възможно ли е това да е най-обикновена пъпка и има ли място за притеснение?
Благодаря Ви за отделеното време! Ще очаквам вашия отговор!

Здравейте, vanya93!

Описанието Ви не ми е достатъчно да се ориентирам за проблемът Ви! Ако желаете може да приложите снимка!

С уважение,
д-р Тодева

Здравейте, заповядайте: http://snimki.be/view.php?id=88000

Здравейте, vanya93!

Съветвам Ви да посетите специалист мамолог и да се направи преглед!

С уважение,
д-р Тодева

07 Апр 2015, 20:42

Здравейте, горих си наскоро бенки, но останаха червени петна, не избледняха...Мога ли да ги мажа с нещо ,което да подпомогне регенерацията на кожата, като например Матрициум дози?

19 Апр 2015, 17:21

da_ny написа:Здравейте, горих си наскоро бенки, но останаха червени петна, не избледняха...Мога ли да ги мажа с нещо ,което да подпомогне регенерацията на кожата, като например Матрициум дози?

Здравейте, da_ny!

Да, може да използвате Матрициум!

С уважение,
д-р Тодева

20 Апр 2015, 21:19

Здравейте,
Имам бенка, която случайно нараних, но без кръв. Бенката се намира под гърдите. Може ли веднага да се премахне?

23 Апр 2015, 22:46

Здравейте, от известно време ми се появи нещо като бенка на главата, преди я нямаше или поне не беше с такива размери и не съм я забелязвал... Бих искал да попитам дали е нещо сериозно и ще има ли нужда от отстраняване...

Ето снимки на бенката...

11117841_10203961185656334_1458770121_n.jpg
11117841_10203961185656334_1458770121_n.jpg (76.34 KiB) Прегледано 733 пъти

25 Апр 2015, 02:08

Здравейте днес напипах някакво образование на левия ми тестис.Не ме боли на допир е горе долу твърдо.Много съм притеснен моля ви дайте някакъв съвет. http://prikachi.com/images.php?images/26/8072026a.jpg

07 Май 2015, 10:16

Здравейте! На 40 години съм и от няколко месеца забелязах малки червеникави образувания по кожата на скротума, които ме сърбят понякога, а миналата седмица дори прокървиха след разчесване. Личният ми лекар ме прегледа и според него имам ангиокератома на Фордайс, което не било обезпокоително и не счете за необходимо да ми даде направление за дерматолог. Аз имам от години и варикоцеле, което според лекаря ми може да е причинило ангиокератома. Считате ли, че трябва да проведа някакво лечение за това ми заболяване?

10 Май 2015, 21:25

Здравейте, искам да ви попитам някой има ли си на идея какво е това (на прикачената снимка) появи ми се февруари месец и беше по-малко...
Прикачени файлове
11225499_1047277988633087_697568769_n.jpg
11225499_1047277988633087_697568769_n.jpg (47.47 KiB) Прегледано 672 пъти

11 Май 2015, 16:05

Здравейте!
Синът ми получи гнездовиден косопад. Дерматолог препоръча да третираме обезкосмените петна с лосион, съдържащ Acido Acetico glaciale, Cloral hydrate, Lactic acid, Aether sulfuricus, Sp vini, както и с кортикостероиден препарат (Бентоват N). Засега има ефект и старите петна се окосмяват, макар че излезе още едно петънце.
Няколко седмици няма да мога да говоря с лекуващия дерматолог, затова се обръщам към Вас.
Въпросът ми е свързан с това, че в едно от обезкосмените петна има бенка. Може ли и петното с нея да бъде третирано с предписаните лосион и крем, имайки предвид, че не може да бъде абсолютно стриктно заобиколена бенката и така или иначе бива засегната от мазилата?
Благодаря Ви предварително!
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32