Тук може да зададете въпроси и да споделите мнения за проблеми с Вашата кожа.
Правила на форума
Заключена

Re: Бенки брадавици кожни тумори онлайн консултация с дерматолог

05 Яну 2015, 17:40

Много Ви Благодаря за отговора!
Успешна Нова Година и на Вас!

05 Яну 2015, 19:50

Dr Violina Todeva написа:
geri93 написа:Здравейте, от известно време имам една подутина (топче) от външната страна на бедрото, което е розово.. не ме боли, не ме сърби, нищо.. просто не изчезва. Бихте ли могли да ми кажете на какво може да е дължи и дали е нещо опасно. Благодаря!

Здравейте, geri93!

Бихте ли могла да изпратите снимка?
Желая Ви успешна Нова Година!

С уважение,
д-р Тодева

С гладка повърхност е и ако го натиска влиза навътре.. (извинявам се за лошото качество на снимка)

11 Яну 2015, 21:30

geri93 написа:
Dr Violina Todeva написа:
geri93 написа:Здравейте, от известно време имам една подутина (топче) от външната страна на бедрото, което е розово.. не ме боли, не ме сърби, нищо.. просто не изчезва. Бихте ли могли да ми кажете на какво може да е дължи и дали е нещо опасно. Благодаря!

Здравейте, geri93!

Бихте ли могла да изпратите снимка?
Желая Ви успешна Нова Година!

С уважение,
д-р Тодева

С гладка повърхност е и ако го натиска влиза навътре.. (извинявам се за лошото качество на снимка)

Здравейте, geri93!

Да, качеството на снимката е много лошо и не мога да се ориентирам! Посетете дерматолог, за да се направи преглед. Съмнявам се от малкото видяно, че ще е нещо притеснително, но Ви съветвам да се вземат необходимите мерки!

С уважение,
д-р Тодева

29 Яну 2015, 13:10

Здравейте д-р Тодева,
Пише ви една притеснена майка. Сина ми е на 19 години, от една година отвън на носа /почти към върха/ се появи малко бяло образование, колкото лещено зърно - леко издуто, твърдо, не го боли, няма сърбеж. Моля ви за мнение и съвет!
Всичко добро!

15 Фев 2015, 12:36

Генова написа:Здравейте д-р Тодева,
Пише ви една притеснена майка. Сина ми е на 19 години, от една година отвън на носа /почти към върха/ се появи малко бяло образование, колкото лещено зърно - леко издуто, твърдо, не го боли, няма сърбеж. Моля ви за мнение и съвет!
Всичко добро!

Здравейте, г-жа Генова!

Моят съвет е да посетите дерматолог. Най-вероятно се касае за нещо безобидно, но след като е ново образувание е добре да се направи преглед!
За съжаление за такъв тип лезия снимката няма да е достатъчно информативна!
Извинявам се забавянето на отговора, но бях възпрепятствана да пиша по-рано!

С уважение,
д-р Тодева

17 Фев 2015, 01:56

Здравейте, от доста време / година/ насам имам пъпчица на ареолата на гърдата. Питала съм два пъти личния си лекар, но нищо конкретно не ми е казвала и да не съм се притеснявам. Пъпката забира и правя грешка, че я стискам. Излиза леко твърдо бяло вещество / съжалявам, не знам как точно да го обясня/. Нямам други оплаквания свързани с гърдата. Възможно ли е това да е най-обикновена пъпка и има ли място за притеснение?
Благодаря Ви за отделеното време! Ще очаквам вашия отговор!

17 Фев 2015, 22:01

Здравейте д-р Тодева!

Преди около една седмица, на зърното на една от гърдите ми се появи бяло връхче, прилича на връх на гнойна пъпка, но около него не е зачервено и не ме боли. Знам, че е възможно по време на кърмене да се получи подобно нещо, което представлява един вид запушена пора или нещо подобно. Аз обаче не кърмя, имам голяма дъщеря. Какво смятате, че е това? От какво би могло да се получи? Необходима ли е консултация с лекар?
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми отговорите!
Ще се опитам да кача снимки, никога не съм го правила до сега - дано да успея.
http://snimki.be/view.php?id=87979
http://snimki.be/view.php?id=87980

18 Фев 2015, 21:30

vanya93 написа:Здравейте, от доста време / година/ насам имам пъпчица на ареолата на гърдата. Питала съм два пъти личния си лекар, но нищо конкретно не ми е казвала и да не съм се притеснявам. Пъпката забира и правя грешка, че я стискам. Излиза леко твърдо бяло вещество / съжалявам, не знам как точно да го обясня/. Нямам други оплаквания свързани с гърдата. Възможно ли е това да е най-обикновена пъпка и има ли място за притеснение?
Благодаря Ви за отделеното време! Ще очаквам вашия отговор!

Здравейте, vanya93!

Описанието Ви не ми е достатъчно да се ориентирам за проблемът Ви! Ако желаете може да приложите снимка!

С уважение,
д-р Тодева

18 Фев 2015, 21:35

adelina77 написа:Здравейте д-р Тодева!

Преди около една седмица, на зърното на една от гърдите ми се появи бяло връхче, прилича на връх на гнойна пъпка, но около него не е зачервено и не ме боли. Знам, че е възможно по време на кърмене да се получи подобно нещо, което представлява един вид запушена пора или нещо подобно. Аз обаче не кърмя, имам голяма дъщеря. Какво смятате, че е това? От какво би могло да се получи? Необходима ли е консултация с лекар?
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми отговорите!
Ще се опитам да кача снимки, никога не съм го правила до сега - дано да успея.

Здравейте, adelina77!

Смятам че няма нищо притеснително, запушена е жлезичка. По принцип ако не се възпали в един момент спонтанно ще се отвори. Естествено след като Ви притеснява и ако не премине до няколко седмици (около месец) е добре да посетите и специалист!

С уважение,
д-р Тодева

18 Фев 2015, 21:43

Огромно благодаря, че ме отговорихте!
Притеснява ме до толкова, дали не е нещо опасно, злокачествено, а не козметично. Само преди месец бях на профилактичен преглед при мамолог, но тогава го нямаше.
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32