Стари, неактуални, заключени теми.
Правила на форума
Заключена

Re: Бременност и раждане

28 Юли 2014, 23:08

зрдравеите искам да попитам вазможно ли е 4 дена преди цикал да забременея заштото ми доиде и ми беше само 2 дена а по принцип ми е 5 до 6 и неми се е слу4вало до
сега

30 Юли 2014, 12:11

здравейте! Бременна съм 35 седмица, но последните два три дена ми се повишава кръвното ( 140/100 mm/Hg ),имам оток по краката и нисък хемоглобин изписаха ми Малтофер фол. Искам да направя планово секцио, според вас кога ще бъде най - добре за мен и за бебето, дали ако родя преди термина ще бъде всичко нормално т.е дали ще бъде развит сукателният рефлекс при бебето и дали ще мога да кърмя нормално? Благодаря ви..

30 Юли 2014, 16:32

Здравейте, родих сина си преди 3 месеца. Само, че ме притеснява това, че цикълът ми идва редовно, но не е така обилен първите ден-два, както преди раждането и забременяването ми. Въпросът ми е има ли нужда да ходя на гинеколог или това е нормално?

30 Юли 2014, 20:13

Здравейте,преди пет месеца родих момиченце секцио.Искам да попитам колко години след раждането мога да забременея отново.Благодаря за отделеното внимание :)

06 Авг 2014, 17:31

Здравейте,
С мъжът ми правихме секс докато съм в цикъл(2-ри ден от менструалния цикъл) и той свърши в мен.Въпросът ми е трябва ли да пия ЕСКАПЕЛ или не,за да се предпазя от нежелана бременност или няма вероятност да съм бременна понеже съм в цикъл...? За пръв път ми се случва и никога не съм пила противозачатъчни,а съм на 22,моля Ви помогнете ми.

08 Авг 2014, 04:44

Много полезна тема :)
Благодаря!

11 Авг 2014, 17:02

Здравейте. Първо се извинявам , ако не пиша в темата където трябва , но това видях.
Въпросът ми е такъв : Цикълът ми беше от 29,07,14 до 03,08,14 . На 06,08,14 год. пих Ескапел (12 часа след акта), на 10 вечерта (11 сутринта) получих кървене – което е доста по - малко (не е обилно и нямам никакви болки) . Притесних се дали е нормално след приема на лекарството и колко време. Действието на Левоноргестрел какво е ? Колко дни е продължително това междинно кървене

Re: STAPHILOCOCUUS AUREUS

13 Авг 2014, 14:12

dhineva написа:Здравейте, бременна съм в 4месец и при микробиологично изследване на вагинален секрет бяха изолирани STAPHILOCOCUUS AUREUS - масово. Следящият бременността ми лекар изписа Biozin mama 2*1, Amoxiklav, и вагинални глобули. Въпросът ми е има ли някаква по-щадяща алтернатива - като природни продукти , народна медицина и/или хомеопатия, с които да мога да се справя с проблема.
Благодаря!

Здравейте, моля обърнете се към акушер-гинеколог.
д-р Михнев

Re: Циганите в българия изживяват демографски бум!

17 Авг 2014, 13:08

Циганите в България се оказаха,най-здарвите психически и с най-добри гено типове,хора!
Циганската раждаемост говори за огромна корупция в "Акушерство и гинекология",защото българите ги изкараха "психично болни",което си е един добре програмиран геноцид в медицинските среди.
Млади циганки стават майки на 11 години,баби на 21 и прабаи на 38 години.(Майко Божия българският народ изчезва!).
Паралелно върви геноцидни иоперации в психодиспансерите,където с тежки психически заболявания се оичват български мъже непожелали да имигрират от Родината.

Re: Бременност и раждане - онлайн консултация с гинеколог

28 Авг 2014, 17:16

Здравейте! пия Линдинет 20 повече от година, и съм много доволна от него. Въпреки това, поради проуск или друга причина, днес установих, че съм бременна - закъсня ми с 5 дни. Това много ме притесни, защото съм пила хапчетата редовно, и се притеснявам от евентуални увреждания на бебето. Не е планирано, но може би бих предпочела да го родя. Основателни ли са тревогите ми?
Заключена
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16