Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
17 Юли 2015, 16:38
Добре де, ама защо постваш тази информация, ти как се справяш с всичко това, аз поне съгрешавам и то нерядко, като нямам предвид конкретната тема, а и предната, която коментирах
14 Окт 2016, 10:07
С годините и есенния косопад, вече останах без коса.

Знаем, че храненето има голямо отношение към здравето ни като цяло, затова се надявам, че чрез някакви промени на диетата ми ще има малко подобрение в косата ми, защото сега положението е лошо.
Някоя от вас дали е успяла да подобри здравето на косата си само с диета, или това е невъзможно и задължително трябва да се включат добавки и терапии?
14 Окт 2016, 14:07
И храненето си е важно, повече плодове и зеленчуци, особено сурови зеле, моркови, цвекло. Нетлъстото месо също е препоръчително, особено риба. Но само на храната да разчиташ мисля, че не е достатъчно. Сигурно и с разни масла трябва да се поддържа.
14 Окт 2016, 14:16
ЮХраната като за всяко нещо си трябва да бъде здравословна, но без добавки няма как да стане. Особено,а ко имаш и някой проблем с щитовидната жлеза просто със сигурност трябвада почнеш и добавки.
21 Дек 2016, 15:28
mix_twix написа::) Онзи ден ми казаха да си пийвам по малко ракия да ми убива микробите, това брои ли се за антиоксидантна диета?
Брои се,м разбира се, тва е начина при много мъже да се справят с микробите си!:)
А за другите диети, там по-добре да помага някой лекар и да казва кое е правилно и кое - не.
27 Дек 2016, 15:05
Все за нещо ще има ефект, но аз не бих я правила, без да се консултирам с лекар. Дори и да е против той, поне да знам защо и оттам да си взимам решението.
27 Дек 2016, 16:06
exotic написа:Все за нещо ще има ефект, но аз не бих я правила, без да се консултирам с лекар. Дори и да е против той, поне да знам защо и оттам да си взимам решението.
Най-добре е когато се правят някакви крайни диети да се консултираме с лекар, ама нали на комшийката Катя не й е станало нищо.. и отиде тя.
07 Мар 2017, 16:28
Антиоксидантите се смятат за различни таблетки с таккъв ефект и плодвете и зеленчуците нали така? Според някои привърженици на различни идеи, подобен начин на хранене може да има ефект върху различни заболявания, но по-скоро при хронични такива, грип надали може да се пребори сплодове.
07 Мар 2017, 17:09
Прехвалена история са антиоксидантаите, тялото по принцип има способността да се пречиства и да рефрешва функциите си, ние сме страхотна машина, която може да се поправя, стига да имаме желание, не ни трябват вълшебни начини на съществуване, а малко повече внимание към това, което правим ежедневно.
26 Апр 2017, 10:07
Има много хора, които се справят с тези препоръки и си живеят супер... само че е трудно да се преодолее мисленето и яденето като за последно.