Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
18 Юни 2015, 21:23
А какво мислите за диетите, които са свързани с нешо от типа на:
Закуска : 2 сварени яйца
обяд: 300 гр. пуешко със салата
следобедна закуска : 50 гр. орехи
вечеря: 200 гр. риба на скара със салата
Някой спазвал ли е така, може ли човек да се справи с такава диета или е невъзможно?
19 Юни 2015, 12:28
Pipilota написа:А какво мислите за диетите, които са свързани с нешо от типа на:
Закуска : 2 сварени яйца
обяд: 300 гр. пуешко със салата
следобедна закуска : 50 гр. орехи
вечеря: 200 гр. риба на скара със салата
Някой спазвал ли е така, може ли човек да се справи с такава диета или е невъзможно?

За мен са много трудни подобен тип диети, винаги оставам гладна накрая, като си представя, че количествата са толкова малки и .. не знам.
19 Юни 2015, 13:50
Не тези диети са най-хубавите, защото е казано точно какво и по колко трябва да се яде, от типа "целия ден яжте картофи" рискувате или да преядете, или да не изядете достатъчно.
19 Юни 2015, 15:23
Ми трудни са за изпълнение, защото трябва да се мери, но ориентировъчно да се спазват пропорциите е много добре.
16 Юли 2015, 11:49
Какво ли не съм пробвала и не се получава, май само истинския глад е решение на проблема, с добро не става сякаш!
16 Юли 2015, 12:09
Няма такъв вариант, освен ако не искаш да свалиш 1 килограм или максимум 2, което в повечето случаи няма как да си проличи, но и с пълния глад няма ефект, понеже тези килограми се връщат по-бързо отколкото си ги свалил
17 Юли 2015, 16:38
Добре де, ама защо постваш тази информация, ти как се справяш с всичко това, аз поне съгрешавам и то нерядко, като нямам предвид конкретната тема, а и предната, която коментирах
14 Окт 2016, 10:07
С годините и есенния косопад, вече останах без коса.

Знаем, че храненето има голямо отношение към здравето ни като цяло, затова се надявам, че чрез някакви промени на диетата ми ще има малко подобрение в косата ми, защото сега положението е лошо.
Някоя от вас дали е успяла да подобри здравето на косата си само с диета, или това е невъзможно и задължително трябва да се включат добавки и терапии?
14 Окт 2016, 14:07
И храненето си е важно, повече плодове и зеленчуци, особено сурови зеле, моркови, цвекло. Нетлъстото месо също е препоръчително, особено риба. Но само на храната да разчиташ мисля, че не е достатъчно. Сигурно и с разни масла трябва да се поддържа.
14 Окт 2016, 14:16
ЮХраната като за всяко нещо си трябва да бъде здравословна, но без добавки няма как да стане. Особено,а ко имаш и някой проблем с щитовидната жлеза просто със сигурност трябвада почнеш и добавки.