Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други. Ще получите онлайн консултация от специалист пневмология и фтизиатри.
Д-р Камелия Харачерова

Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот Dr Haracherova » 16 Сеп 2017, 11:16

В тази тема ще намерите отговор на въпросите си, свързани със заболяванията на белия дроб, които не се конкретизират в останалите форуми. Получавата безплатна онлайн консултация от д-р Камелия Харачерова специалист пневмология и фтизиатрия.


Повече за д-р Харачерова и нейната практика може да научите от Фрамар справочник.
Dr Haracherova
 
Мнения: 17
Регистриран на: 16 Сеп 2017, 11:22

Re: Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот Danyto » 07 Мар 2018, 09:18

Добър ден! Имам питане за моята майка, която е на 63 години, след лежане в болница на КТ бе установена „ нодуларна лезия 8 мм в паренхима на 3—ти сегмент вляво,над интерлоба,която повишава плътността си на постконтрасните срезове”. Трябва ли да ни притеснява и рак ли е? Не сме и съобщили и незнаем как да и кажем! Насочиха ни към гръден хирург, но искам и аз да съм наясно какво ни чака! Благодаря ви предварително за отговора!
Danyto
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Мар 2018, 09:10

Re: Други питамзаболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот cankometodiev@abv.bg » 08 Авг 2018, 15:55

Нощем се будя около четири с задух пулсира ми главата и се появява меква кашлица която е суха и имам чувство че ще се задуша изпотявам се и след употреба на малко хллофадон заспивам ама не знам докога ще помага не з ама дали е белодробен проблем или нещо като инфаркт защото имам чувството че започва да ме стяга зад гръдната кост
cankometodiev@abv.bg
 
Мнения: 14
Регистриран на: 21 Авг 2014, 16:45

Re: Други питамзаболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот Dr Haracherova » 20 Авг 2018, 08:41

cankometodiev@abv.bg написа:Нощем се будя около четири с задух пулсира ми главата и се появява меква кашлица която е суха и имам чувство че ще се задуша изпотявам се и след употреба на малко хллофадон заспивам ама не знам докога ще помага не з ама дали е белодробен проблем или нещо като инфаркт защото имам чувството че започва да ме стяга зад гръдната кост

Уважаеми г-н Методиев, от описаните симптоми и облекчаващото лекарство е по-вероятно проблема да е от страна на сърдечно-съдовата система. Съветвам Ви да се обърнете първо към кардиолог за изключване на стенокардна болест.
Dr Haracherova
 
Мнения: 17
Регистриран на: 16 Сеп 2017, 11:22


Назад към Белодробни заболявания

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта