Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други. Ще получите онлайн консултация от специалист пневмология и фтизиатри.
Д-р Камелия Харачерова

Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот Dr Haracherova » 16 Сеп 2017, 11:16

В тази тема ще намерите отговор на въпросите си, свързани със заболяванията на белия дроб, които не се конкретизират в останалите форуми. Получавата безплатна онлайн консултация от д-р Камелия Харачерова специалист пневмология и фтизиатрия.


Повече за д-р Харачерова и нейната практика може да научите от Фрамар справочник.
Dr Haracherova
 
Мнения: 17
Регистриран на: 16 Сеп 2017, 11:22

Re: Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот Danyto » 07 Мар 2018, 09:18

Добър ден! Имам питане за моята майка, която е на 63 години, след лежане в болница на КТ бе установена „ нодуларна лезия 8 мм в паренхима на 3—ти сегмент вляво,над интерлоба,която повишава плътността си на постконтрасните срезове”. Трябва ли да ни притеснява и рак ли е? Не сме и съобщили и незнаем как да и кажем! Насочиха ни към гръден хирург, но искам и аз да съм наясно какво ни чака! Благодаря ви предварително за отговора!
Danyto
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Мар 2018, 09:10

Re: Други питамзаболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот cankometodiev@abv.bg » 08 Авг 2018, 15:55

Нощем се будя около четири с задух пулсира ми главата и се появява меква кашлица която е суха и имам чувство че ще се задуша изпотявам се и след употреба на малко хллофадон заспивам ама не знам докога ще помага не з ама дали е белодробен проблем или нещо като инфаркт защото имам чувството че започва да ме стяга зад гръдната кост
cankometodiev@abv.bg
 
Мнения: 14
Регистриран на: 21 Авг 2014, 16:45

Re: Други питамзаболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот Dr Haracherova » 20 Авг 2018, 08:41

cankometodiev@abv.bg написа:Нощем се будя около четири с задух пулсира ми главата и се появява меква кашлица която е суха и имам чувство че ще се задуша изпотявам се и след употреба на малко хллофадон заспивам ама не знам докога ще помага не з ама дали е белодробен проблем или нещо като инфаркт защото имам чувството че започва да ме стяга зад гръдната кост

Уважаеми г-н Методиев, от описаните симптоми и облекчаващото лекарство е по-вероятно проблема да е от страна на сърдечно-съдовата система. Съветвам Ви да се обърнете първо към кардиолог за изключване на стенокардна болест.
Dr Haracherova
 
Мнения: 17
Регистриран на: 16 Сеп 2017, 11:22

Re: Други заболявания на белите дробове - онлайн консултация

Мнениеот kremena123 » 10 Ное 2018, 22:47

Здравейте! Преди два месеца започнах да изпитвам задух и сърцебиене. Бяха ми направени всички нужни изследвания, за да се установи, че всичко е наред. След известно време се оказа че имам паническо разстройство. При последната атака след опитите да си поема колкото се може повече въздух, започнах да изпитвам болка при дълбоко вдишване(не при всички вдишвания, но повечето са болезнени) , която започва от гърлото и свършва в белите дробове. Това продължава повече от 24 часа. Възможно ли е това състояние да е нанесло някаква вреда на белите дробове?
kremena123
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Ное 2018, 22:20


Назад към Белодробни заболявания

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта