здравейте.
дъщеря ми е на 9г,а косата й капе доста,не знам какво да правя.от доста време е така...
bobi76 написа:здравейте.
дъщеря ми е на 9г,а косата й капе доста,не знам какво да правя.от доста време е така...
BlueObsession написа:Здравейте ! Много съм притеснена напоследък . Като цяло не ми пада голямо количество коса , но голяма част от падналите косми са късички , някои дори са къси и много тънки . Освен това забелязвам ,че някои от новопоникналите косми са много тънички и слаби и някои дори по - светли . Много се притеснявам за косата си . Важно е да отбележа ,че преди няколко месеца преживях стресова ситуация. Според вас на какво може да се дължи това ,че новоизрасналите косми са толкова тънки и крехки и това ,че падат също тънки косъмчета ?
BlueObsession написа:Както казах вече количеството паднали косми не са много , но ме притеснява това ,че една част са тънички и крехки . А новоизрасналите косми предмно в областта на пътя на косата - някои от тях са много тънки . На баща ми косата е по-оредяла . Изледвания не съм правила . А проблеми с цикъла нямам .
BlueObsession написа:А на какво може да се дължи това ,че голяма част от новоизрасналите косми са доста тънки , крехки , някои дори са много светли и вълнообразни , при положение ,че косата ми е права .Тревожи ме да не би да става въпрос за т.н. минитюризация на фоликулите .Самата ми коса е кестенява , но от слънцето изсветлява . На 20 години съм , ако това има значение .
djes889 написа:Д-р Тодева от два месеца ми пада повечко коса сърбрежи парене , бях ви пратила снимка казахте че няма нищо обезспокотиелно , но нещата на дневен ред не седят по този начин за съжаление , окосмяването в средата на пътя е като буквата (Y) какво бихте ме посъветвали, Всичко най-добро и много топлина в сърцата на всички бъдете Здрави.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с кожни и венерически болести
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта