Здравейте , искам да попитам при какви стойности на антитела, може човек да забременее.
Възможна ли е остеопороза следствие на прием на л тироксин?
Veses написа:Здравейте , искам да попитам при какви стойности на антитела, може човек да забременее.
Възможна ли е остеопороза следствие на прием на л тироксин?
Mihail.M написа:Здравейте! Имам въпрос относно приема на bacopa monnieri,Rhodiola/ Златен корен и Гинко билоба всички заедно. От около преди 12 години ми откриха хашимото, като не се знае от кога е развита болестта. Прочетох, че не е хубаво първите две да се приемат от хора с тази , болест, но също така пишеше ,че може да се посъветва с ендокринолог ,ако все пак човек иска да ги приема. Прочетох за свойствата на билките и в момента се нуждая от нещо подобно ,защото работя в областта на ИКТ и психическата натовареност е относително голяма. Ще съм много благодарен, ако някой ме посъветвя какво да приемам и какво не.
ЕTu написа:Здравейте др.Йорданова.Аз съм с хипофункция на щитовидната жлеза-хашимото.Въпросът ми е удачен ли е приема на витамините Alive,тъй като в листовката видях че съдържат йод(50мг.)Благодаря.
Надето88 написа:Здравейте, д-р Йорданова,
Аз съм на 22 години и от 1 година съм диагностицирана с Хашимото (МАТ=330 /0-34/) всички други хормони са ми в норма. Ходих на ендокринолог и той ми каза, просто да си пускам редовни изследвания и да следя хормоните. Въпроса ми е: Според Вас ще повлияе ли добре, ако започна да пия Тирохелп по 1 таблетка дневно? Или може ли да ми препоръчате други лекарства, които да спомагат функцията на жлезата
Искам да правя нещо по въпроса, а не просто да се примирявам...
Благодаря предварително за отговора!!
nevenabo написа:Имам авктоимунен тиреоидит с хипотиреоидизъм. Каква е подготовката за изследванията за проследяване на лечението, тоест мога ли да пия течности и ям и трябва ли да си и пия дозата?
Назад към Ендокринология и болести на обмяната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта