KalinaKoleva написа:Здравейте Д-р Йорданова, мога ли да приемам Фемовита за менопауза, защото прочетох че съдържа Соя и хмел. А аз съм с Хашимото от 3 години. Моля за мнение по въпроса. Както и становище, ако тази добавка не е подходяща, коя да приемам. На 49г съм. Благодаря.
Nikibgsss написа:Здравейте др. Йорданова, с Хашимото съм от 15 години и преди седмица за пръв път ми излязоха кондиломи.Мога ли да пия изопринозин, биозин или кориолус?
emiliahristova65 написа:Здравейте! Имам множество възли на десен лоб.Tsh,T4,с в норма.имсм болки и стегнатост в краката, потене, нервност ,безсъние упорито. Паратхормона,88, какво да изследвам още? Не се чувствам добре.ръце, гръб, също скованост.Благодаря!
emiliahristova65 написа:Здравейте, калция ми общ е 2.36, вит Д 34. Има ли друг вид калций? Каква е причината за по висока Паратхормон?
emiliahristova65 написа:Здравейте, благодаря за отговора.въе връзка повишения ми парахормоотхормон,-88, пиша,че калция ми общ е 2,85, а ВитД е 34той ли е причината.за високата стойност.Мат Е в норма Благодаря
Назад към Ендокринология и болести на обмяната
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта