Имуностимулация при деца - онлайн консултация с Педиатър

Стари, неактуални, заключени теми.

Re: Имуностимулация при деца - онлайн консултация с Педиатър

Мнениеот Dr Galina Kisyovа » 13 Яну 2015, 17:52

Здравейте отново, д-р Кисьова, моя мъж купил Имуномикс плюс сироп от 210мл. без да му предложат и по малката опаковка от 180мл. Има ли значение кой от двата сиропа е по подходящ за детенцето. Мога ли да давам този който е купил вече.[/quote]

Здравейте,
може да давате от сиропа, който е закупил съпруга ви. Давайте го веднъж дневно по 5 мл сутрин за 20 дни, направете пауза от 10 дни, след което го давайте още 20 дни.

Поздрави,
д-р Кисьова
Д-р Галина Кисьова
Педиатър, МБАЛ "Тракия"-ЕООД
Консултант за националния здравен портал- Framar.bg
телефони: 0882948468; 0898227819
email: dr.kisyova@abv.bg
Dr Galina Kisyovа

Мнениеот Dr Galina Kisyovа » 13 Яну 2015, 18:01

rossy1983 написа:Здравейте, искам да попитам мога ли да давам на почти 4 годишното си дете продукта Пчелен прашец+ пчелно млечице+мед на Мейсон( 1000 мг ) за подсилване на имунитета? Аз съм му давала прашец, но ми се иска да е подсилен и с млечице. Каква е дозата за него от таблетките (1/2 таблетка или цяла)?

Здравейте,
тези таблетки са предназначени за възрастни и по-трудно се делят и дават на деца, но може да опитате да му давате от една трета от таблетките. Бих ви предложила и други таблетки, който са подходящи за вашето дете- пчелно млечице за деца.

Поздрави,
д-р Кисьова
Д-р Галина Кисьова
Dr Galina Kisyovа

Мнениеот Nadinka » 20 Яну 2015, 14:57

Здравейте отново, д-р Кисьова. Мога ли да давам на детенцето си някакъв сироп за повишаване на апетита. Тя е на две години и тежи 10 500кг,здрава е и много пъргава. От две седмици е на ясла и много трудно свиква,поревава си и не яде въобще. И в къщи трудно се храним и винаги слагам на масата някаква книжка, игра, конструктор или гледа филмчета. Каквото и поднеса с лъжица извръща глава и все я лъжа нещо. Но вечер когато седнем на масата винаги посяга към краставичките, суджука, маслините, кашкавала или някакъв салам. И така се наяжда. В момента й давам сироп Имуномикс, малко по горе сме коментирали с вас. Но ако има някакъв "вълшебен" сироп, който ще я накара да има повече апетит и към други храни, моля да ми го препоръчате. Съжалявам, че въпроса не е по темата, но не знаех коя тема е подходяща. Благодаря Ви предварително!
Nadinka

Мнениеот Dr Galina Kisyovа » 27 Яну 2015, 17:17

Nadinka написа:Здравейте отново, д-р Кисьова. Мога ли да давам на детенцето си някакъв сироп за повишаване на апетита. Тя е на две години и тежи 10 500кг,здрава е и много пъргава. От две седмици е на ясла и много трудно свиква,поревава си и не яде въобще. И в къщи трудно се храним и винаги слагам на масата някаква книжка, игра, конструктор или гледа филмчета. Каквото и поднеса с лъжица извръща глава и все я лъжа нещо. Но вечер когато седнем на масата винаги посяга към краставичките, суджука, маслините, кашкавала или някакъв салам. И така се наяжда. В момента й давам сироп Имуномикс, малко по горе сме коментирали с вас. Но ако има някакъв "вълшебен" сироп, който ще я накара да има повече апетит и към други храни, моля да ми го препоръчате. Съжалявам, че въпроса не е по темата, но не знаех коя тема е подходяща. Благодаря Ви предварително!

Здравейте,
бих ви препоръчала да давате Апетон сироп 2 пъти дневно по 2.5 милилитра.

Поздрави,
д-р Кисьова
Д-р Галина Кисьова
Dr Galina Kisyovа

Мнениеот desi_1985 » 28 Яну 2015, 15:54

Здравейте, имам дете на 2г. и 2м. тази зима давах Имунобор кидс актив и силицеа 15сh по лекарско предписаниесега смених с Имуномикс сироп. Апетита му доста намаля питам се тези продукти влияят ли му. Пак по лекарско предписание от 2 дена взимаме ликоподиум 5 ch за апети , но е рано да се кажа има ли ефект.
Досега винаги е похапвал с желание.
Благодаря за отделеното време
desi_1985

Мнениеот desi_1985 » 28 Яну 2015, 16:00

Забравих да попитам за дете на 2г. и 2м колко жълтъка може да яде за седмица в момента давам 4 бр,. за седмица
desi_1985

Мнениеот Dr Galina Kisyovа » 02 Фев 2015, 18:22

desi_1985 написа:Здравейте, имам дете на 2г. и 2м. тази зима давах Имунобор кидс актив и силицеа 15сh по лекарско предписаниесега смених с Имуномикс сироп. Апетита му доста намаля питам се тези продукти влияят ли му. Пак по лекарско предписание от 2 дена взимаме ликоподиум 5 ch за апети , но е рано да се кажа има ли ефект.
Досега винаги е похапвал с желание.
Благодаря за отделеното време

Здравейте,
продуктите, които сте приемали не биха повлияли негативно на апетита на детето ви.

Поздрави,
д-р Кисьова
Д-р Галина Кисьова
Dr Galina Kisyovа

Мнениеот Dr Galina Kisyovа » 02 Фев 2015, 18:24

desi_1985 написа:Забравих да попитам за дете на 2г. и 2м колко жълтъка може да яде за седмица в момента давам 4 бр,. за седмица

Здравейте,
може да давате по два до най-много три жълтъка на седмица. Не е необходимо да давате повече.

Поздрави,
д-р Кисьова
Д-р Галина Кисьова
Dr Galina Kisyovа

Мнениеот ivelin987 » 03 Фев 2015, 19:51

Здравейте, сина ми който е на 16 години,много често боледува.
Какво бихте ми препоръчали да приема за подсилване на имунната система.
ivelin987

Мнениеот Dr Galina Kisyovа » 06 Фев 2015, 23:31

ivelin987 написа:Здравейте, сина ми който е на 16 години,много често боледува.
Какво бихте ми препоръчали да приема за подсилване на имунната система.

Здравейте,
от какво боледува често вашето дете? Как протичат инфекциите му- фарингити, ларингити или бронхити?

Поздрави,
д-р Кисьова
Д-р Галина Кисьова
Dr Galina Kisyovа

ПредишнаСледваща

Назад към Архив