Nadinka написа:здравейте, д-р Кисьова, детенцето ми е на 2г. и 4м. от септември съм започнала да й давам витамини, тъй като декември започна да ходи на ясла. От тогава все с вас кореспондирам за витамините. Първо започнах с Киндер фит 1 м., след това Имунобор - 3м., след това Имуномикс - 2м., февруари и март ми боледуваше и включих Апетон, защото нямаше много апетит. Вчера свършихме Апетона и сега се чудя да продължавам ли с някакви витамини и какви да са те. От майки с които излизам чух добри отзиви за Герисан сироп. Моля, ако е възможно да се включите, за да ме посъветвате.
Nikol 2013 написа:Здравейте, д-р Кисьова,
мога ли да използвам ProCombo пробиотик+пребиотик на капсули за дете на 1.7 месеца?
Благодаря, предварително!
zlati88 написа:Здравейте д-р Кисьова искам да попитам дали е нужно дъщеря ми да приема някакви витамини за укрепване на имунитета тя е на година и 3 месеца роди се преждевременно в 35 седмица с тегло 1866 гр. Претърпя и операция на хранопровода стоя почти месец в неонатологията в кувьоз . След като ни изписаха от там се прибрахме и не ни казаха дали да пие някакви витамини или не. Давах и желязо 1 месец и то по моя инициатива и до сега не е приемала други витамини каквито и да е, но според мен е хубаво да пие нещо за подсилване на целия организъм . Понеже не живеем в България, а в Кипър бихте ли ме посъветвали какво мога да и дам да бъде натурално и безвредно и полезно за развитието й! Благодаря предварително!
Irinata написа:Здравейте д-р Кисьова!
От седмица на едното ми дете се появяват някакви кафяви петна,които изчезват за 2-3 дни след което ново се появява.Първоначално мислих,че са от падане или другото ми дете нещо я е ощипала,както и мъжа ми твърди но според мен не са синки,ами са си кафяви петна.На,какво може да с едължи това нещо,спад в имунната система или нещо друго,притеснявам се много да не е признак на нещо сериозно.Какво е Вашето мнение и какъв Доктор трябва да посетим.Преди два месеца пусках ПКК профилактично,всичко беше ок,само АСАТ беше 40 при граница до 30 но според педиатърката ни няма повод за притеснение.Иначе,като цяло е здраво дете,почти не боледува,има лека форма на ДЦП вследствие ранно раждане( 7 месец),сега е на 5 г.
Ще очаквам снетърпение Вашият отговор!
Поздрави,Ирина
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта