marianka83 написа:Здравейте д-р Кисьова, искам да попитам за детенце на 2 г. и 2 месеца, предстои му да тръгне на ясла от октомври, какво да давам за подсилване на имунитета. За сега давам само водоарсли на аквсорс. Детето е поддатливо на постоянни задни хреми, от които през нощта и рано сутрин след сън силно кашли.Имам чуството , че секретите задните се превърнаха в хронични
s_ivelina написа:Здравейте!
Идва есенния период на настинки,грипове и т.н.Препоръчайте ми с какво да започна от сега,от дена дена и давам витамин Ц,понеже тя получи алергичен дерматит и се наложи лечение на Ксизал и Урбазон,
мисля да продължа още 5 дена с витамин Ц първоначално и после какво мога да й дам ,това ще е началото на септември вече,мисля Уелкид сиропа да й го дам началото на ноември,понеже знам от Вас,че се приема 3 месеца.и после почивка 1 месец..Предложете ми нещо..Благодаря!Наистина ми помагате!Без Вас за никъде!Хубав и усмихнат ден!![]()
Само да добавя дерматита нацяло й мина,изчистена е ,нямаме пъпки..
МИР написа:Добър ден! Синът ми е на 15 години. От 2008, вече седем години приема респивакс 25. Да продължа ли да го давам и тази година, или да го сменя с нещо друго. Моля, ако трябва да продължа, то с какъв да бъде 25 или 50 мг.? Ако е ползван твърде дълго, то какъв друг имуностимулант ми предлагате? Благодаря предварително!
miksibibsi написа:задравейте детето ми е на 1 и 6 месеца и от 18 дни и давам по едно витамин це и две капки клеева тиннктура и мисля да давам до 20 тия ден и да направим почивка 10 дни вие как мислите..имали странични ефекти от клеевата тинктура и освен това друго мога ли да давам на тази възраст
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта