ivelin987 написа:Бронхити,пневмония.
Dr Galina Kisyovа написа:В тази тема може да задавате вашите въпроси относно използването на продукти за стимулиране на имунната система при деца.
На въпросите ви ще отговаря лекар - специалист по Педиатрия - д-р Галина Кисьова.
Повече информация за д-р Галина Кисьова може да прочетете в справочника на Фрамар.
Nadinka написа:Здравейте, д-р Кисьова, детенцето ми е на 2г. и 3м. По Ваша препоръка давах 3 месеца Имунобор кидс сироп, след това сменихме за 20 дена с Имуномикс сироп, след което в момента сме пак на Имунобор кидс някъде от края на януари. Искам да кажа, че съм много доволна от Имуномикс сироп, защото по това време започна да ходи на ясла, имаше болни дечица и не се разболя. Сега е болничка. Може ли пак да започнем Имуномикс сироп. Или Марсианци Умонофорте - става ли за по продължителен прием. Препоръчайте ми нещо. Благодаря!
sashy69 написа:Dr Galina Kisyovа написа:В тази тема може да задавате вашите въпроси относно използването на продукти за стимулиране на имунната система при деца.
На въпросите ви ще отговаря лекар - специалист по Педиатрия - д-р Галина Кисьова.
Повече информация за д-р Галина Кисьова може да прочетете в справочника на Фрамар.
Здравейте Д-р Кисьова, детето ми е на 5г. и в момента сме под карантина със скарлатина последвана след 2 дена и от варицела. С какво да подсиля имунитета имайки предвид, че вземаме АБ и допълнителния фактор варицела, който посвоему го намалява допълнително?
s_ivelina написа:Здравейте.Бихте ли препоръчали на моето дете нещо за апетит,почти не ми яде.притеснявам се..1г3м е,10.200кг.
може и да е от зъбите.давам й Денткинд.но я виждам,и все едно,се мъчи с храната.Благодаря.
bibincety88 написа:Здравейте! Много съм притеснена и ще се радвам ако ми дадете съвет за моето бебе. Синът ми навърши 7 месеца преди няколко дни,а тежи 6,600 кг. Няма зъбки,но венците му са леко подути. Проблема е , че не иска да яде. Хапва само 2-3 лъжички пюре и кърма. За АМ не иска и да вкуси. Правихме изследвания на кръв и урина всичко е в нормални граници. Бяхме и при гастроентеролог и там няма проблем,но е на най-долната граница за кг .Бих искала съвет за някоя хранителна добавка или сиропче за възбуждане на апетита на това малко бебче. Много ще съм благодарна за отговорите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта