Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви са ползите да се пие топла вода?

14 Юли 2016, 11:55

black написа:Топла вода сутрин на гладно и после никакви проблеми с храносмилането и изхождането :!:

Не вярвам, че става, аз лично имам тези проблеми и ако ще и 1 литър вода да изпия, пак няма да има ефект. :(

Re: Как да се предпазим от дехидратация в жегите?

27 Юли 2016, 14:48

Много вода да се пие, а който не пие толкова вода като мен, да набляга на супите, соковете и по-течните храни, салати. Така също си набавя вода организма.

01 Авг 2016, 16:55

не знам за топлата вода, но от 2 дена се мъча да пия вода с лимон, става ми гадно на стомаха, почва да ми се повръща дори, не знам как го пият хората, че и всеки ден! Не бих могла. :( Спасение има ли?

02 Авг 2016, 12:49

rabotnata pchela написа:не знам за топлата вода, но от 2 дена се мъча да пия вода с лимон, става ми гадно на стомаха, почва да ми се повръща дори, не знам как го пият хората, че и всеки ден! Не бих могла. :( Спасение има ли?

Защо не пробваш да си пиеш само топла вода с мед сутрин, вместо с лимон, а лимона да го слагаш в студена вода с малко подравки и други зелении? :)

03 Авг 2016, 12:12

Lili_pili написа:
rabotnata pchela написа:не знам за топлата вода, но от 2 дена се мъча да пия вода с лимон, става ми гадно на стомаха, почва да ми се повръща дори, не знам как го пият хората, че и всеки ден! Не бих могла. :( Спасение има ли?

Защо не пробваш да си пиеш само топла вода с мед сутрин, вместо с лимон, а лимона да го слагаш в студена вода с малко подравки и други зелении? :)

Да, освен това да пробвам, определено с лимона не можем да се разберем, особено в топла вода. Иначе си пия сега напоследък студена вода с лимон и краставица и джинджифил и ми харесва много, но не е моето нещо. т.е. не може да ми замени обикновената вода, пия го това и си ожаднявам и имам нужда от нормална вода. :mrgreen:

03 Авг 2016, 14:23

Аз нищо не слагам във водата, но не пия никога студена. Не е добре, може да те пресече и да си създадеш проблеми със стомаха.

Re: Как да разберем от какво количество вода се нуждае тялото ни?

24 Окт 2016, 08:50

Аз пия, когато съм жадна. Не си определям например днес трябва да изпия 2 л. По-малко вода пия, но не мога да се наливам насила.

24 Окт 2016, 09:05

Според специалистите не е нужно да препиваме с вода. Аз пия вода, когато ми се пие, а не според някакви диети или под час. Според мен трябва да слушаме тялото си!

24 Окт 2016, 14:54

Аз се старая поне едно шише да изпия на ден, иначе забравям и мога за целия ден да изпия и една чаша, което няма как да не е безумно малко.

24 Окт 2016, 19:26

До два литра вода на денонощието е нещо напълно препоръчително и нормално. Ако някой ви накара да пиете повече от това количество вода, накарайте го той да пое количеството вода, което ви препоръчва и ще се окаже, че ще има затруднения, а ако няма след време ще се получат ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 29