В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други.
Добави отговор

Re: Бронховитал Кидс /сироп за кашлица/ - мнения

10 Фев 2016, 16:12

НЕ съм го пробвала, и аз ще съм любопитна за отзиви. Вие купихте ли го Mammy?

10 Фев 2016, 16:42

Аз съм пила за въстрастни, не знам дали е същото, на мен ми помогна доста, имах ужасен бронхит. :shocked:

10 Фев 2016, 16:43

Препоръчаха ми Бронховитал за възрастни и като видях колко билки има в него не се замислих да си го купя. Дано не се налага, но при нужда ще купя и на детето.

10 Фев 2016, 16:52

Kaya написа:НЕ съм го пробвала, и аз ще съм любопитна за отзиви. Вие купихте ли го Mammy?

Купих го за всеки случай и мисля да го дам тази вечер. Все пак събрах добри отзиви за Бронховитал Кдис и нито един негативен от този форум и от други места. Ще пиша впечатленията си, обещавам. Дано се препокрият с тези на останалите. :roll:

10 Фев 2016, 18:34

Щом е билково съм склонна да повярвам на добрите отзиви, ще го взема и аз ако имаме нужда. :) От билковите сиропи съм по-доволна, отколкото от синтетичните.

10 Фев 2016, 21:35

Сиропът Бронховитал Кидс е много добро попадение за децата. Добро количество за честна цена. Съставът му е сполучлив, действа добре и отхрачва бързо. Сладичко е и детето ми не се муси много много. Доколкото знам е по рецепта на доктор Пашкулев, един известен български лекар, който лекува с методите на природната медицина. Тук има повече информация за сиропчето, иначе си го купих от www.framar.bg, където от месец и нещо е на страхотна промоция!

Re: Сироп за кашлица

26 Фев 2016, 11:50

oho-boho написа:Аз съм най-доволна от сиропа за кашлица на Хустагил. Използвам и балсама на Хустагил, който мажа на гърдичките и гръбчето преди сън - много облекчава кашлицата. Опитвам се да давам сироп в много краен случай, защото съм забелязала, че с него и без него кашлицата ни държи 2 седмици, докато се изчисти. Но ако е дълбока, започвам веднага със сиропчето, за да не се влоши положението и да не минем на антибиотици...

На същото мнение съм за Хустагила, много пъти с него съм изпреварвала задълбочаване на кашлицата.

Re: Домашни лекове против упорита влажна кашлица

01 Мар 2016, 15:12

Скоро научих за начин полезен за кашлица- смесват се равно количество канела, мед, ракия и зехтин. Става една каша, която се приема по 5-6 пъти на ден.

Re: Сироп за кашлица - вашето мнение и препоръка

21 Мар 2016, 12:52

Хустагила е добър да. Сега от година две на пазара се появи Гринтусс изключително добър сироп, аз съм много доволен, използваме го и за малкия и за нас, определено е добър и действа изключително добре, но при начална кашлица, не съм го ползвал за сериозно лечение. При по-сериозни проблеми предпочитам Флудитек, Флавамед или Мукусулван. :)

Re: Сироп за кашлица - вашето мнение и препоръка

21 Мар 2016, 14:15

silver933 написа:Хустагила е добър да. Сега от година две на пазара се появи Гринтусс изключително добър сироп, аз съм много доволен, използваме го и за малкия и за нас, определено е добър и действа изключително добре, но при начална кашлица, не съм го ползвал за сериозно лечение. При по-сериозни проблеми предпочитам Флудитек, Флавамед или Мукусулван. :)

Не съм го чувала, на билкова основа ли е?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29