В този форум може да задавате вашите въпроси, свързани с белодробни заболявания - астма, пневмонии, хобб и други.
Добави отговор

Re: Кашлица - онлайн консултация с Педиатър

23 Сеп 2016, 14:02

Здравейте.искам да Ви попитам,какво мога да дам за влажна кашлица с пресипнал глас на дете на 2 г и 8 мес.Даваме проспан + шуслерови соли номер 3 и 4,но искам да засиля ефекта,затова ако може да ми препоръчате още нещо.Имахме и бистър секрет в нослето,но той намаля (давах септаназал кидс),но се превърна в кашлица,която се засилва в легнало положение.Благодаря предварително

Re: Домашни бонбони против кашлица?

30 Сеп 2016, 14:21

ivoblinc написа:Медът е много ефикасен при болно гърло, затова мисля, че може да помогнат. Друг въпрос дали ще му се играе на някой да ги прави.

Раззбира се, на някоя майка, която не може да накара детето си да приеме някакви билки или друго, за да облекчи болките в гърлото, защо да не направи :)

04 Окт 2016, 10:33

Когато нямаш друг избор и искаш да помогнеш на детето си, не бонбони, ами и други работи ще правиш :smile: .

11 Окт 2016, 10:38

Разбира се, когато става въпрос за здравето най-вече на децата ти, то правиш и далеч по-сложни рецепти.:)

11 Окт 2016, 11:03

Аз сега нещо се мъча да накашлям, дали да не си спретна такива бомбони :smile: ? Всичко, което е с мед, е добре дошло.

11 Окт 2016, 12:41

belleville написа:Аз сега нещо се мъча да накашлям, дали да не си спретна такива бомбони :smile: ? Всичко, което е с мед, е добре дошло.

Е ти като голям човек можеш да си направиш мед, лимон и джиндижифил и си го хапвай това ;)

25 Окт 2016, 20:00

Здравейте,синът ми често прави спазми с кашлица не може да спре и ходим за инхалации.Сега е предписан ВенетоЛин по 3,5 сутрин и Ериксон по 5 мл вечер,мога ли да дам и вечерта с ериуса пак вентолин?

28 Окт 2016, 10:07

zornicastefanova написа:Здравейте.искам да Ви попитам,какво мога да дам за влажна кашлица с пресипнал глас на дете на 2 г и 8 мес.Даваме проспан + шуслерови соли номер 3 и 4,но искам да засиля ефекта,затова ако може да ми препоръчате още нещо.Имахме и бистър секрет в нослето,но той намаля (давах септаназал кидс),но се превърна в кашлица,която се засилва в легнало положение.Благодаря предварително

Здравейте,
може да дадете допълнително антихистамин.

Поздрави,
д-р Кисьова

28 Окт 2016, 10:08

Ani3636 написа:Здравейте,синът ми често прави спазми с кашлица не може да спре и ходим за инхалации.Сега е предписан ВенетоЛин по 3,5 сутрин и Ериксон по 5 мл вечер,мога ли да дам и вечерта с ериуса пак вентолин?

Здравейте,
Вентолин и Ериус ли пие вашето дете?

Поздрави,
д-р Кисьова

19 Дек 2016, 14:49

здравейте, бебето ми е на 5 мес. наскоро и диагностицираха бронхит пневмония причинена от клебсиела предожиха ни лечение в болница, което отказах, въпроса ми е мога ли да дам сироп Сумамед и имунобор кидс прецених, че това е най-уместно. какво мислите вие. забравих да отбележа от няколко дни детето поддържа темп. 37,6-37,7... какво да дам..
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 29