18 Мар 2016, 13:39
balsam написа:За да няма сърдити, може жената да извършва "черната" работа

. Така и вълкът сит, и агнето цяло като начало на любовната игра

Е, това пък вече е нагло.

Трябва си баланс за тази работа! :)
01 Апр 2016, 11:28
Онзи ден го хванах моя да се забавлява сам, беше към 00:30ч. аз станах до тоалетната, той доста се засрами ама викам да го съжаля и се присъединя.
05 Апр 2016, 14:38
Lollipop написа:Онзи ден го хванах моя да се забавлява сам, беше към 00:30ч. аз станах до тоалетната, той доста се засрами ама викам да го съжаля и се присъединя.

Ти си направила най-доброто в тази ситуация. Браво на теб! Представи си колко готино му е станало

.
11 Апр 2016, 16:25
Lollipop написа:Онзи ден го хванах моя да се забавлява сам, беше към 00:30ч. аз станах до тоалетната, той доста се засрами ама викам да го съжаля и се присъединя.

Браво, Близалке, аз бих се разсърдила, че си се забавлява сам, а не е дошъл по-ранично да си почука на вратата на спалнята.
03 Дек 2017, 19:21
Здравейте пиша от профила на приятелят ми за да не правя регистрация ,момиче на 16 съм,снощи мастурбирах като използувах слюнка за овлажнение и днес чувствам лек сърбеж по клитора и качулката му. Възможно ли е да съм хванала гъбички?
04 Дек 2017, 14:05
Ваня Стойчева написа::lol:

Мислиш, ли че е възможно? При орална любов какво правите?
Според мен не е изключено ако има някакви бактерии в устата попадайки там долу. Може и да се е получило претъркване, по принцип когато мастурбирам не използувам слюнка защо се овлажнявам естествено но сега реших да пробвам е се появиха тези проблеми, които все още не са отзвучали иначе при орална от приятеля ми не ми се е случвало, но сега съм доста изплашена.
04 Дек 2017, 19:30
Отиди да си пуснеш микробиология. Сърбежа при гъбички и инфекции е много неприятен и постоянен, до скоро имах такъв проблем, направо беше побъркващо, все едно си с цистит. Минава за няколко дни с подходящите лекарства.
05 Дек 2017, 11:46
Не вярвам да има проблем, сигурно вече ти е минало нали?
20 Дек 2019, 15:46
Не става ли дума за самозадоволяване? ММммм, приятна и интересна тема, но как можем да разпуснем, кажете :)