На една ръка разстояние - тайните на мастурбацията

Re: Може ли да ми се случи нещо, ако мастурбирам по-често?

Мнениеот Ваня Стойчева » 27 Ное 2015, 15:35

Snejna написа:Има някои твърдения, че ако маструбира мъжа по-често, то после не може да изпита удоволствие при истински акт, не знам дали е вярно. НЕ знам дали се отнася и за жените. :roll: Някой имал ли е подобен проблем?

Аз съм склонна да вярвам, че това е така, доста често дории мъже се оплакват от това, кеото сами са си причинили.В Интернет има достатъчно признания за това.
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот nadqta » 27 Ное 2015, 15:43

Monika_Spasova написа:
nadqta написа:Мастурбацията е едно от най-хубавите неща, които е сътворила вселената, нищо на никого не може да стане, ако е достатъчно внимателен със себе си и прави това, което наистина го кара да се чувства добре. :dreads:

Точно, даже според мен трябва само да се маструбира, нито секс му трябва на човек, нито работа, нито храна. Само да се оправя сам. :hammer: :hammer:

Ама аз не разбирам тази ирония, да ви призная, така си стоят нещата, колкото и невероятно да ви е, а не зная защо ви е такова :roll:
nadqta

Мнениеот Jully » 27 Ное 2015, 16:56

Аз също не подкрепям мастурбирането, все едно да кажа, няма да излизам днес с приятели или да се срещам с някой, защото ще мастурбирам. Не е чак толкова велико нещо сътворено от вселената. :roll:
Аватар
Jully

Мнениеот LEILA » 30 Ное 2015, 13:56

Jully написа:Аз също не подкрепям мастурбирането, все едно да кажа, няма да излизам днес с приятели или да се срещам с някой, защото ще мастурбирам. Не е чак толкова велико нещо сътворено от вселената. :roll:

Е, всеки има свободно време, а и това не означава да отдаде живота си на самозадоволяване...
LEILA

Мнениеот Mon_ton » 30 Ное 2015, 14:48

Някои наистина се забавляват така, за мен лично това не е удоволствие, на което аз самата бих се отдала, по-скоро ще избера нещо друго за правене пред това да се занимавам със себе си. :) Но както казахме въпрос на избор. :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Anka » 30 Ное 2015, 15:17

Аз не виждам нищо лошо да се маструбира, понякога разбира се. Всеки ден ми се вижда вече странно. Понякога го правя и се чувствам много добре. :)
Аватар
Anka

Мнениеот lussy » 30 Ное 2015, 18:13

Anka написа:Аз не виждам нищо лошо да се маструбира, понякога разбира се. Всеки ден ми се вижда вече странно. Понякога го правя и се чувствам много добре. :)

При всеки човек и това си има периоди, не смятам, че може да е много често това явление в продължение на кой знае колко време...
lussy

Re: Ако половинката ви мастурбира, проблем ли е за вас и защо?

Мнениеот Mauritius » 10 Дек 2015, 15:03

Смятам го за напълно нормално и в реда на всяко нещо, не смятам, че трябва да има някакви поводи за притеснение или нещо друго като да се чувстваш нежелан :poke:
Mauritius

Мнениеот lini_leni » 10 Дек 2015, 16:20

Пуф, от коя планета сте, извинявам се... или сте просто 2 века назад? :roll:
lini_leni

Мнениеот Rali_hr » 14 Дек 2015, 17:14

Kaya написа:
S_Milenska написа:Направо бих го убила, това е неуважение към мен, аз да не съм статуя?! А и отгоре на всичкото, ако не си поиска секс, а по такъв начин задоволява нуждите си не знам как бих реагирала, със сигурност ще ми е много обидно и тъжно. :?

Да, няма да е приятно, на мен ми се е случвало, е странно е но се свиква с идеята :)

Със сигурност не бих се чувствала добре, ама какво да се прави, всеки си има начини да се разтовари, а и едното няма общо с другото.
Аватар
Rali_hr

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски