Правила на форума
Добави отговор

Re: Правя секс със себе си

03 Сеп 2015, 11:05

Lisica написа:На колко години е този човек, който мисли да се забавлява по такъв начин? :)

За съжаление, простотията си няма нито години, нито е в гората. :lol:

Може ли да ми се случи нещо, ако мастурбирам по-често?

16 Сеп 2015, 16:06

Откакто останах без гадже, започнах да мастурбирам доста често, толкова често, че започнах да се притеснявам дали и как мога да спра. :oops:
От време на време чувствам дискомфорт от това, че имам някакви чести промени в настроението ми и мисля, че е точно заради това, а и имам чувство, че вече доста по-трудно мога да се възбуждам, което ме плаши :(

Затова и си мисля, че може и да ми се случи нещо кофти впоследствие ако продължа да мастурбирам толкова често, според вас има ли начин да се случи това?
Вие колко често мастурбирате и правите ли го, въпреки че имате постоянен партньор :?:

Re: Може ли да ми се случи нещо, ако мастурбирам по-често?

16 Сеп 2015, 16:07

Не го правя, изобщо не се възбуждам от мисълта сама да се докосвам и прочие. Защо не се опиташ да си ангажираш вечерите, за да не го правиш постоянно? Мисля, че можеш да си навредиш до толкова, че няма да ти е кеф да получаваш удоволствие от другите.

16 Сеп 2015, 16:22

Съмнявам се, че има такава опасност да си навредиш по какъвто и да е било начин. Мисля, че е най-добре това, което правиш, освен ако не е превръща в мания. Само спазвай добра лична хигиена и бъди нежен, да не се окаже, че си се претъркал нещо, иначе едва ли има нещо по-нормално от мастурбацията, относно по-малката възбуда, то ако има нещо такова, това е единствено в главата ти :idea:

16 Сеп 2015, 16:52

Просто се постарай преди да стане по-зле не го правиш толкова често, толкова истории съм чела на хора, които не могат да се отърват от тоя навик и после не могат да го вдигнат освен ако сами не си направят една нали да.. :roll: След това и бързо свършват и т.н..абе ограничавай се. :mrgreen:

17 Сеп 2015, 08:48

Намери си гадже, ако трябва си наеми. :mrgreen: Не прекалявай с играта с малкия приятел, не е нормално със сигурност! :lol: Не, няма да го изтъркаш, но в мозъка ти ще се пречупи нещо, ако го правиш 1 година всеки ден и повече, осъзнавай се навреме. Един два пъти седмично бива, ама повече е странно бе чуек!

17 Сеп 2015, 13:48

Не го правете, дори Господ го нарича тайния грях, срамно е и не бива да се прави , а и може да се разболеете! :!: :!: :!: :!:

22 Сеп 2015, 16:09

Slavena написа:Не го правете, дори Господ го нарича тайния грях, срамно е и не бива да се прави , а и може да се разболеете! :!: :!: :!: :!:

Да, от простотия лошо се боледува :mrgreen: :mrgreen: Иначе така си е по-добре, като се има предвид младите колко безразборни сексуални контакти имат!

23 Сеп 2015, 14:23

Психологически едва ли може да ти се отрази по-добре, отколкото ако се срещаш с хора, по-специално момичета, но все пак физически няма как да си навредиш, опитай да съчетаваш нещата и да не изпадаш в крайности!

23 Сеп 2015, 16:57

Ginger написа:Психологически едва ли може да ти се отрази по-добре, отколкото ако се срещаш с хора, по-специално момичета, но все пак физически няма как да си навредиш, опитай да съчетаваш нещата и да не изпадаш в крайности!

защо момичетата да не могат да си навредят :) Толкова случаи има на използването на неподходящи предмети... :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12