Правила на форума
Добави отговор

Re: Правя секс със себе си

03 Авг 2015, 16:18

По-скоро тука трябва да се попита откъде е изпитал оргазъм по мъжки или по женски :roll:

03 Авг 2015, 17:26

luchia@marco написа:Хммм възбуди любопитството ми, признавам си, а успя ли да свършиш в себе си? :roll:

Извадих го преди да свърша в себе си и свърших върху раката ми.

03 Авг 2015, 17:47

Виж, човек, цялата идея, че сам ти е дошло на ум да си го навираш по дупките не е нормално, останалото ти е наред, уж. :) Просто не го прави повече, вземи си играчки, вече в наши дни не е срамно всеки да си има вибратор и да си го навира където пожелае. Но не го прави със собствения си пенис, извратено е!

04 Авг 2015, 09:32

Браво! Изобщо да не ти пука, не мисля, че ти трябва нито жена, нито мъж. Имаш си всичко така! :mrgreen: Хич няма що да се притесняваш и няма от кой да се криеш, винаги можеш да правиш секс без никой да разбере - и на работа в тоалетната и в дискотеката. :)

04 Авг 2015, 11:12

Абе какво се подигравате на човека, всеки си има разни извратени неща, които прави, просто неговото е странно, тъй като едва ли много мъже могат да се похвалят със същите умения, само е препоръчително да ползваш презервативи и повечко лубрикант, ако продължаваш в този дух, но на мен ми звучи като опит да се самонараниш, бъди внимателен!

05 Авг 2015, 12:03

Loreyn написа:Абе какво се подигравате на човека, всеки си има разни извратени неща, които прави, просто неговото е странно, тъй като едва ли много мъже могат да се похвалят със същите умения, само е препоръчително да ползваш презервативи и повечко лубрикант, ако продължаваш в този дух, но на мен ми звучи като опит да се самонараниш, бъди внимателен!

Е, правим, ама... това не значи, че трябва да подкрепяме всяка лудост, нали?

05 Авг 2015, 12:47

Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй. :mrgreen:

05 Авг 2015, 13:00

Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй. :mrgreen:

Защо да не го споделя, нали затова е форума, а и на мене ако ми се случи нещо такова - хем приятно, хем странно, също щях да искам да го споделя!

05 Авг 2015, 13:18

magda написа:
Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй. :mrgreen:

Защо да не го споделя, нали затова е форума, а и на мене ако ми се случи нещо такова - хем приятно, хем странно, също щях да искам да го споделя!

Да, във форума може, но прдстави си ти се случи пред теб о.О

05 Авг 2015, 16:10

svetlozara написа:
magda написа:

Да, във форума може, но прдстави си ти се случи пред теб о.О

Ти защо си представяш такива неща, да не би да ти се доискаха :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12