luchia@marco написа:Хммм възбуди любопитството ми, признавам си, а успя ли да свършиш в себе си?
Loreyn написа:Абе какво се подигравате на човека, всеки си има разни извратени неща, които прави, просто неговото е странно, тъй като едва ли много мъже могат да се похвалят със същите умения, само е препоръчително да ползваш презервативи и повечко лубрикант, ако продължаваш в този дух, но на мен ми звучи като опит да се самонараниш, бъди внимателен!
Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй.
magda написа:Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй.
Защо да не го споделя, нали затова е форума, а и на мене ако ми се случи нещо такова - хем приятно, хем странно, също щях да искам да го споделя!
svetlozara написа:magda написа:Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй.
Защо да не го споделя, нали затова е форума, а и на мене ако ми се случи нещо такова - хем приятно, хем странно, също щях да искам да го споделя!
Да, във форума може, но прдстави си ти се случи пред теб о.О
Още от Framar.bg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта