На една ръка разстояние - тайните на мастурбацията

Re: Правя секс със себе си

Мнениеот gomez123 » 03 Авг 2015, 16:18

По-скоро тука трябва да се попита откъде е изпитал оргазъм по мъжки или по женски :roll:
gomez123

Мнениеот blmnf1 » 03 Авг 2015, 17:26

luchia@marco написа:Хммм възбуди любопитството ми, признавам си, а успя ли да свършиш в себе си? :roll:

Извадих го преди да свърша в себе си и свърших върху раката ми.
blmnf1

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Авг 2015, 17:47

Виж, човек, цялата идея, че сам ти е дошло на ум да си го навираш по дупките не е нормално, останалото ти е наред, уж. :) Просто не го прави повече, вземи си играчки, вече в наши дни не е срамно всеки да си има вибратор и да си го навира където пожелае. Но не го прави със собствения си пенис, извратено е!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Andrey » 04 Авг 2015, 09:32

Браво! Изобщо да не ти пука, не мисля, че ти трябва нито жена, нито мъж. Имаш си всичко така! :mrgreen: Хич няма що да се притесняваш и няма от кой да се криеш, винаги можеш да правиш секс без никой да разбере - и на работа в тоалетната и в дискотеката. :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Loreyn » 04 Авг 2015, 11:12

Абе какво се подигравате на човека, всеки си има разни извратени неща, които прави, просто неговото е странно, тъй като едва ли много мъже могат да се похвалят със същите умения, само е препоръчително да ползваш презервативи и повечко лубрикант, ако продължаваш в този дух, но на мен ми звучи като опит да се самонараниш, бъди внимателен!
Loreyn

Мнениеот kalinka-kuku » 05 Авг 2015, 12:03

Loreyn написа:Абе какво се подигравате на човека, всеки си има разни извратени неща, които прави, просто неговото е странно, тъй като едва ли много мъже могат да се похвалят със същите умения, само е препоръчително да ползваш презервативи и повечко лубрикант, ако продължаваш в този дух, но на мен ми звучи като опит да се самонараниш, бъди внимателен!

Е, правим, ама... това не значи, че трябва да подкрепяме всяка лудост, нали?
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Lisica » 05 Авг 2015, 12:47

Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй. :mrgreen:
Аватар
Lisica

Мнениеот magda » 05 Авг 2015, 13:00

Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй. :mrgreen:

Защо да не го споделя, нали затова е форума, а и на мене ако ми се случи нещо такова - хем приятно, хем странно, също щях да искам да го споделя!
magda

Мнениеот svetlozara » 05 Авг 2015, 13:18

magda написа:
Lisica написа:Да и аз съм съгласна, след като ти харесва - забавлявай се, просто не го споделяй. :mrgreen:

Защо да не го споделя, нали затова е форума, а и на мене ако ми се случи нещо такова - хем приятно, хем странно, също щях да искам да го споделя!

Да, във форума може, но прдстави си ти се случи пред теб о.О
svetlozara

Мнениеот ramimni » 05 Авг 2015, 16:10

svetlozara написа:
magda написа:

Да, във форума може, но прдстави си ти се случи пред теб о.О

Ти защо си представяш такива неща, да не би да ти се доискаха :D
ramimni

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски