Правила на форума
Добави отговор

Re: Правя секс със себе си

03 Авг 2015, 08:09

Какво да ти кажа, вече нищо не може да ме учуди. :lol:

03 Авг 2015, 12:21

Може и да е нормално да ти харесва, нали казват, че мъжете получават силен анален оргазъм, единственото ненормално е, че от скука си почнал да си навираш собствения пенис отзад. Чак не мога да си представя каква картинка си бил... :lol:

03 Авг 2015, 13:41

И аз смятам, че е нормално, единственото, което ми стана интересно е как си успял, обикновено посоката на пенис в ерекция е напред, как успя да го пребориш :shock: или толкова голям? :o :o

03 Авг 2015, 14:01

Bambaa написа:И аз смятам, че е нормално, единственото, което ми стана интересно е как си успял, обикновено посоката на пенис в ерекция е напред, как успя да го пребориш :shock: или толкова голям? :o :o
Пише, че му е било лесно! :shock:

03 Авг 2015, 14:27

Bambaa написа:И аз смятам, че е нормално, единственото, което ми стана интересно е как си успял, обикновено посоката на пенис в ерекция е напред, как успя да го пребориш :shock: или толкова голям? :o :o

Като почна да става в ерекция го изкривих назад и след това, като се втвърди добре с пръсти го натиках в дупката. Не съм го мерил, но не е малък.

03 Авг 2015, 14:35

Евала ти правя. Що не си вземеш малко играчки, определено ще се приеме по-добре, когато си с някоя жена, отколкото ако решиш да й покажеш какъв номер знаеш. :lol:

03 Авг 2015, 14:43

Брато, ти си си напълно самодостатъчен, за какво ти е жена, само нервите да ти трови! :lol:

03 Авг 2015, 14:46

nadqta написа:Брато, ти си си напълно самодостатъчен, за какво ти е жена, само нервите да ти трови! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

03 Авг 2015, 14:52

Хммм възбуди любопитството ми, признавам си, а успя ли да свършиш в себе си? :roll:

03 Авг 2015, 16:01

luchia@marco написа:Хммм възбуди любопитството ми, признавам си, а успя ли да свършиш в себе си? :roll:

"В!" човек! :D Представяш ли си и това ли?! Но след като е изпитал оргазъм, той при мъжете се проявява така...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12