На една ръка разстояние - тайните на мастурбацията

Re: Ако половинката ви мастурбира, проблем ли е за вас и защо?

Мнениеот Krum » 21 Дек 2014, 16:34

nadqta написа:На мен би ми станало криво, че не ме е питал дали пък и аз не съм навита за нещо, :roll: но като цяло чак не бих се сърдила де!

Е ти какво искаш да пита? Скъпа, може ли да ида да си .... една :Р :lol: :lol: :lol:
Аватар
Krum

Мнениеот mix_twix » 21 Дек 2014, 18:50

Обидно ще ми стане разбира се, но пък от друга страна смятам, че е нормално до някаква степен, но не искам да знам де ;)
Аватар
mix_twix

Мнениеот Lollipop » 21 Дек 2014, 19:06

Аз съм имала гадже, което маструбираше и не го криеше, така че не не ми е проблем, важното е когато съм там да не се сеща за ръкопашен бой. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Pipilota » 22 Дек 2014, 10:11

Lollipop написа:Аз съм имала гадже, което маструбираше и не го криеше, така че не не ми е проблем, важното е когато съм там да не се сеща за ръкопашен бой. :lol: :lol: :lol:

Гадже сякаш е едно... но пък виж - да имаш съпруг, който те пренебрегва по такъв начин?
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Andrey » 22 Дек 2014, 16:43

На мен ще ми е доста тъпо и странно, ако приятелката ми маструбира, докато аз съм в съседната стая да речем..
Аватар
Andrey

Мнениеот Snejna » 22 Дек 2014, 16:58

Сякаш мъж да го прави по-разбирам, но аз да го правя ще ме е срам пред половинката ми... най-малкото гузната ми съвест ще ме изяде :Р
Аватар
Snejna

Мнениеот Kaya » 29 Дек 2014, 11:47

Snejna написа:Сякаш мъж да го прави по-разбирам, но аз да го правя ще ме е срам пред половинката ми... най-малкото гузната ми съвест ще ме изяде :Р

Особено ако му откажеш секс и му кажеш, че ти тази работа вече си я свършила е наистина кофти... :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 29 Дек 2014, 13:12

Направо бих го убила, това е неуважение към мен, аз да не съм статуя?! А и отгоре на всичкото, ако не си поиска секс, а по такъв начин задоволява нуждите си не знам как бих реагирала, със сигурност ще ми е много обидно и тъжно. :?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Kaya » 22 Юни 2015, 12:52

S_Milenska написа:Направо бих го убила, това е неуважение към мен, аз да не съм статуя?! А и отгоре на всичкото, ако не си поиска секс, а по такъв начин задоволява нуждите си не знам как бих реагирала, със сигурност ще ми е много обидно и тъжно. :?

Да, няма да е приятно, на мен ми се е случвало, е странно е но се свиква с идеята :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Правя секс със себе си

Мнениеот blmnf1 » 02 Авг 2015, 12:07

Темата е срамна, но трябва да призная това, което направих. Скучаех и нямаше какво да правя. Реших да си завра пениса отзад. Много лесно успях да го натикам в ануса. Получих много силен оргазъм. Хетеросексуален съм и никога няма да правя секс с мъж, но оргазма ми хареса. Нормално ли е да ми харесва?
blmnf1

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски