Правила на форума
Добави отговор

Re: Правя секс със себе си

05 Авг 2015, 16:23

То, че си е странно, такова е, но на кого му пречи, човека си знае какво прави, въпреки че на друг такъв случай не бях попадала, въпреки че обичам да си се ровя по форумите, ако бях мъж може би и аз бих го пробвала :roll:

06 Авг 2015, 09:13

Абе аз си мисля, че ако беше възможно това доста мъже вече щяха да са опитвали, така че няма какво да се пише излишно според мен!

06 Авг 2015, 11:35

lini_leni написа:То, че си е странно, такова е, но на кого му пречи, човека си знае какво прави, въпреки че на друг такъв случай не бях попадала, въпреки че обичам да си се ровя по форумите, ако бях мъж може би и аз бих го пробвала :roll:

Вярно? Вчера си говорих с мой приятел по въпроса и каза, че е невъзможно!

06 Авг 2015, 12:29

Lisica написа:
lini_leni написа:То, че си е странно, такова е, но на кого му пречи, човека си знае какво прави, въпреки че на друг такъв случай не бях попадала, въпреки че обичам да си се ровя по форумите, ако бях мъж може би и аз бих го пробвала :roll:

Интересни теми имате с твоите приятели, предполагам че са провокирани от тоя пост тук :)

06 Авг 2015, 16:28

Elica написа:
Lisica написа:

Интересни теми имате с твоите приятели, предполагам че са провокирани от тоя пост тук :)

И аз не успях да си премълча, още снощи щом пийнахме им разказах какво съм видяла и всички ми отговориха, че няма как да стане, колкото и да ти е дълъг, а на някои от тях никак не са малки :lol:

08 Авг 2015, 17:13

luchia@marco написа:Хммм възбуди любопитството ми, признавам си, а успя ли да свършиш в себе си? :roll:

Е то остана и да се самоклонира :D :D

10 Авг 2015, 08:19

ramimni написа:И аз не успях да си премълча, още снощи щом пийнахме им разказах какво съм видяла и всички ми отговориха, че няма как да стане, колкото и да ти е дълъг, а на някои от тях никак не са малки :lol:

ххаха освен ако лично не си проверила, за последното няма как да знаеш! :) А мъжете обичат да преувеличават. :)
макар че ако се замислиш, аз доста често съм чела за разни, които така се хвалят, че им е толкова голям, че сами си го завират. :shock: Просто може би твоите познати не са достатъчно извратени!

02 Сеп 2015, 15:30

:D :lol: :lol: :lol: Този фаворит дали се е затрил след толкова упражнения ?

02 Сеп 2015, 16:25

silver933 написа::D :lol: :lol: :lol: Този фаворит дали се е затрил след толкова упражнения ?

То не е смешно! Днешните хора толкова се побъркаха и така странно се държат, че не е истина, вече да ен знаеш какво се случва зад гърба ти, може да е страшно!

02 Сеп 2015, 16:51

На колко години е този човек, който мисли да се забавлява по такъв начин? :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12