На една ръка разстояние - тайните на мастурбацията

Re: Ако половинката ви мастурбира, проблем ли е за вас и защо?

Мнениеот nadqta » 14 Дек 2015, 17:57

Rali_hr написа:
Kaya написа:Да, няма да е приятно, на мен ми се е случвало, е странно е но се свиква с идеята :)

Със сигурност не бих се чувствала добре, ама какво да се прави, всеки си има начини да се разтовари, а и едното няма общо с другото.

Таак е, щом не предпочита едното пред другото, то няма проблем, все пак всеки има своите нужда :idea:
nadqta

Мнениеот mix_twix » 15 Дек 2015, 12:21

Тя стане ли работата да има предпочитания и да харесва повече ръчния труд пред истинския секс работата става дебела вече, а да ви кажа, като се играе много с малкия приятел и това време идва. :helpsos:
Аватар
mix_twix

Мнениеот donni » 19 Дек 2015, 15:18

mix_twix написа:Тя стане ли работата да има предпочитания и да харесва повече ръчния труд пред истинския секс работата става дебела вече, а да ви кажа, като се играе много с малкия приятел и това време идва. :helpsos:

Какво време идва? И какво имаш предвид под игра?
donni

Мнениеот Snejna » 07 Яну 2016, 15:50

mix_twix написа:Тя стане ли работата да има предпочитания и да харесва повече ръчния труд пред истинския секс работата става дебела вече, а да ви кажа, като се играе много с малкия приятел и това време идва. :helpsos:

:lol: :lol: :lol: Mежду другото благодарение на Интернет на доста случаи съм попадала, където мъжете не могат да правят традиционен секс, не се възбуждат от жени или не могат да свършат, освен ако не включат ръчен труд, така че си прав. Все пак с нищо не трябва да се прекалява.
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 07 Яну 2016, 16:20

Ако мъжът ми е в другата стая, докато аз като жена го чакам в леглото, а той маструбира дали няма да ми е проблем?
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Snejna » 13 Яну 2016, 16:55

Kremiliya написа:Ако мъжът ми е в другата стая, докато аз като жена го чакам в леглото, а той маструбира дали няма да ми е проблем?

Абсолютно е гадно и обидно, като иска секс да дойде и да зарадва жена си, вместо сам да се забавлява. Много мъже все чакат жените си, а те не подхождат към тях и после мастурбират и се оплакват.
Аватар
Snejna

Мнениеот Krum » 13 Яну 2016, 17:44

А замисляте ли се, че жената често я боли глава, не е в настроение, не иска, спи ѝ се и какви ли не още оправдания..
Аватар
Krum

Мнениеот Lollipop » 14 Яну 2016, 08:57

Ся.. Според мен, ако някой каже, че не му пречи значи лъже. Много хора приемат масурбирането като изневяяра дори, какво остава това да е постоянно случващо се у дома..
Аватар
Lollipop

Мнениеот MerryPop » 19 Яну 2016, 18:20

Lollipop написа:Ся.. Според мен, ако някой каже, че не му пречи значи лъже. Много хора приемат масурбирането като изневяяра дори, какво остава това да е постоянно случващо се у дома..

Това са хора с особени проблеми, като да се срамуваш от факта, че правиш секс, как може да те е срам от нещо, което в крайна сметка правиш, от себе си не те ли е срам в такъв случай?
MerryPop

Re: Може ли да ми се случи нещо, ако мастурбирам по-често?

Мнениеот mix_twix » 26 Яну 2016, 16:48

Да бе, може може, мой приятел мастурбираше всеки ден, нещата се оправиха когато си хвана приятелка, ама пак го правеше, докато я нямаше. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски