mix_twix написа:Да бе, може може, мой приятел мастурбираше всеки ден, нещата се оправиха когато си хвана приятелка, ама пак го правеше, докато я нямаше.
Какво всъщност ви притеснява в този факт?
mix_twix написа:Да бе, може може, мой приятел мастурбираше всеки ден, нещата се оправиха когато си хвана приятелка, ама пак го правеше, докато я нямаше.
nadqta написа:mix_twix написа:Да бе, може може, мой приятел мастурбираше всеки ден, нещата се оправиха когато си хвана приятелка, ама пак го правеше, докато я нямаше.
Какво всъщност ви притеснява в този факт?
MerryPop написа:Lollipop написа:Ся.. Според мен, ако някой каже, че не му пречи значи лъже. Много хора приемат масурбирането като изневяяра дори, какво остава това да е постоянно случващо се у дома..
Това са хора с особени проблеми, като да се срамуваш от факта, че правиш секс, как може да те е срам от нещо, което в крайна сметка правиш, от себе си не те ли е срам в такъв случай?
mamina написа:MerryPop написа:Lollipop написа:Ся.. Според мен, ако някой каже, че не му пречи значи лъже. Много хора приемат масурбирането като изневяяра дори, какво остава това да е постоянно случващо се у дома..
Това са хора с особени проблеми, като да се срамуваш от факта, че правиш секс, как може да те е срам от нещо, което в крайна сметка правиш, от себе си не те ли е срам в такъв случай?
Това са глупости, защо да ми пречи? Ако го смятат за пренебрегване спрямо тях, нещо трябва да се прегледат. Кой предпочита секс със себе си пред секс с партньор? Аз съм говорила с мъж на тази тема и той ми е обяснил, че понеже е хиперсексуален, за да може да издържи да не свърши бързо и така да задоволи партньорката си, първо се самообслужва.
silver933 написа:уауу.. предпочитам да свърша един път бързо и да повторя, отколкото да ходя на ръкопашен бой усамотен преди да правя секс, докато жената стои и ме чака.
silver933 написа:уауу.. предпочитам да свърша един път бързо и да повторя, отколкото да ходя на ръкопашен бой усамотен преди да правя секс, докато жената стои и ме чака.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта