Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Все още ли ползвате микровълнова?

05 Май 2015, 11:11

Pipilota написа:До скоро всички ползвахме микровълнова, преди една година по битивито рекоха, че е вредна и почнахме да бягаме от нея като дявол от тамян. :mrgreen:

Сега с какво притопляте манджата :D

05 Май 2015, 11:15

Bass написа:
Pipilota написа:До скоро всички ползвахме микровълнова, преди една година по битивито рекоха, че е вредна и почнахме да бягаме от нея като дявол от тамян. :mrgreen:

Сега с какво притопляте манджата :D

аз на огън я топля хахаха :)

05 Май 2015, 11:49

Бе страхотия си е! А представи си и пуканки в микровълновата, то ГМО, то маргарин, микровълновата е измислена от масоните ;)

05 Май 2015, 17:16

Мен не ми и трябва ;) Пуканки не си правя. Стоплянето ако е наложително може на котлон/печка...

08 Май 2015, 12:10

е, то като свикне човек, всеки си решава дали да ползва или не, лошо няма и в двете решения :)

Re: Инцидентите ви с микровълнова - кои неща установите, че не бива да слагате в нея?

11 Май 2015, 14:56

Горила съм се много жестоко преди години, тъй като беше доста засилена и чинията се беше понагряла, та направо ми се лепна жестоко ръката, след това мехури и чудеса!

18 Май 2015, 11:18

А той боба, и студен е вкусен... :D

18 Май 2015, 11:27

Bass написа:А той боба, и студен е вкусен... :D

Много сме се разглезили, студени били манджите, нали все сочат "баба ти едно време...", баба им едно време все авокадо и чиа е яла.. :lol:

19 Май 2015, 11:26

Andrey написа:
Bass написа:А той боба, и студен е вкусен... :D

Много сме се разглезили, студени били манджите, нали все сочат "баба ти едно време...", баба им едно време все авокадо и чиа е яла.. :lol:

Баба ми едно време такива домати вадеше от градината на село, затова на дядо ми ръкити бяха б*сиииии гулемити ръки, чуеккк!!!!

(За тези, които не са се докоснали до този феномен: https://www.youtube.com/watch?v=O5S9-SMC44g) :D

19 Май 2015, 11:38

:lol: :lol: :lol: хахахах
мале, мале! :))) Този дали използва микровълнова? :lol: :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12