Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Протеинова вафла Fitness

16 Дек 2011, 12:00

a_jordanov написа:
Violetta написа:Това означава ли, че с тези вафли мога да изкарам една диета? Три вафли на ден и вода и това ли е всичко?

Ако ядеш само по 3 вафли на ден и пиеш вода, определено ще свалиш доста :D друг е въпроса дали ще може да издържиш ;)

Добре, а има ли някакви предписания срещу такава диета? Имам воля, вода много, вафли си купих 10тина вече от Фрамар.
Някаква примерна схема, нещо друго, с което да се съобразя?

16 Дек 2011, 14:53

a_jordanov написа:
Violetta написа:Това означава ли, че с тези вафли мога да изкарам една диета? Три вафли на ден и вода и това ли е всичко?

Ако ядеш само по 3 вафли на ден и пиеш вода, определено ще свалиш доста :D друг е въпроса дали ще може да издържиш ;)

Това не ми се вярва, само на вафли и вода :o , все пак организма има нужда от храна. Не ми се вярва тези вафли да заместят напълно храненето.

Re: Отслабване с билки - здравословно и дълготрайно

18 Дек 2011, 14:07

images (13).jpg
images (13).jpg (6.84 KiB) Прегледано 16226 пъти
- овесена слама – има много полезни свойства. Използва се успешно за лечение на алкохолизъм и други форми на зависимост, сред които и наркотична, билката помага и при проблеми с теглото, като основната й положителна страна е, че засилва постоянството и издръжливостта;

images (14).jpg
images (14).jpg (7.4 KiB) Прегледано 16226 пъти
- черен кохош – билката потиска желанието на организма към сладки неща.

images (15).jpg
images (15).jpg (7.76 KiB) Прегледано 16226 пъти
- кордицепс – това е вид китайска гъба, позната още от древността, особено подходяща е за отслабване с тренировки.

images (16).jpg
images (16).jpg (14.46 KiB) Прегледано 16224 пъти
- сибирски жен-шен – подобно на кордицепса билката прави издържливостта по-трайна, също така се препоръчва изтощение и липса на сън;

изтеглен файл (5).jpg
изтеглен файл (5).jpg (8.96 KiB) Прегледано 16224 пъти
- индийски живовляк – високото съдържание на фибри в билката създава усещането за ситост, като по този начин подпомага отслабването.

Re: Енергийни храни и добавки

24 Дек 2011, 16:54

Какво трябва да знаем за хранителните добавки за издръжливост?

На пазара можем да открием толкова много богат от асортимент от хранителни добавки за мускулна маса, азотни брустери, протеини, горене на мазнини, но как да изберем най-ефективните,които да увеличат издръжливостта при аеробни и анаеробни тренировки, забавят мускулната умора, позволяват продължителни и натоварващи тренировки .

Бета Аланин- Изследванията показват, че ефектите от бета-аланин са най-силни, когато е приемът е разпределен на четири дневни дози. Разтварят се 1,6 гр (½ чаена лъжичка) бета-аланин в сок или вода при всяка доза. Въпреки това, може да приемате и пълната доза 6,4 гр (2 чаени лъжички) непосредствено преди тренировка за постигане на оптимални резултати.

Инозин - Както знаете, аденозин трифосфатът (АТФ) е енергията за мускулното съкращение. За да се направи каквото и да е движение, е необходим АТФ, който се синтезира най-напред от наличния креатин фосфат в мускулите, а по-късно от чернодробния гликоген. Продължителната и тежка тренировка изчерпва бързо енергийните запаси, умората настъпва и ефективността на извършваната работа рязко спада. Един от начините да противодействаме на това състояние и да увеличим работния капацитет на организма е използването на инозин.

GABA - GABA стимулира производството на растежен хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините, а също така има силен мускулоизграждащ ефект. С годините нивата му у човека намаляват, в резултат на което топенето на мазнини става все по-трудно.

L- карнитин - Карнитин за сила, енергия и издръжливост
Освен за сваляне на килограми, л- карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия. Ако обаче сте атлет, на когото е необходима издръжливост, не пренебрегвайте карнитина. Той може да ви помогне, като увеличи скоростта ви за по- дълги периоди от време. Други атлети го използват, защото има своиството да намалява образуването на млечна киселина в мускулите. Млечната киселина е отговорна за т.н. мускулна треска. Няма млечна киселина, няма мускулна треска. Въпреки че по-съвременни теории предполагат, че мускулната треска се дължи на миниатюрни разкъсвания в мускулната тъкан, причинени от неравномерно или необичайно натоварване.

01 Яну 2012, 15:05

Тези протеинови вафли са много удобни за хора които използват въздушен транспорт. Често храната предлагана в самолетите не е достатъчна. Един протеинов "бар" - вафла решава проблема. Лично съм се убедил в това. И не се чувстваш изтощен след полета. Да Ви е сладко.

01 Яну 2012, 21:50

Ще ги препоръчам на брат ми. :)

АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

02 Яну 2012, 11:10

Здравейте! Взера гледах рекламата на продукта АЛКАЧОФА ДЕ ЛАОН ЕКСТРАКТ ОТ АРТИШОК и много ме заинтригува, и осбено че е натурален продукт. Някой дали го е изпробвал вече да си каже мнението? Защото до сега от продуктите за отслабване рядко има доволни, а тук са описани доста добри килограми на отслабване :roll:

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

03 Яну 2012, 19:19

Рекламата е със жена.Това означава ли че е за жени или и за мъже става?

Re: Инхуа капсули за отслабване

05 Яну 2012, 14:38

Здравейте
днес си взех капсулите и дано ама наистина дано имат ефект,защото кво ли не съм пила и от ендокринолог хапчета и не мога да отслабвам,само с глад но много ми омръзна и волята ми изчезна за глада!
По колко капсули се пият на ден 1 или 2? аз днес пих една 30мин преди хранене но мисля от утре да започвам по 2 за да има ефект!
Лошото е че като приемам много вода се надувам,май я задържам :(

Re: Инхуа капсули за отслабване

08 Яну 2012, 20:28

Здравейте, аз съм Реми, много съм доволна от капсулите Инхуа, бях 120 кг и съм свалила 25 кг. :P :P
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 55