Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Протеинова вафла Fitness

09 Яну 2012, 12:57

Една фитнес вафла замества едно пълноценно хранене. В нея има достатъчно въглехидрати, белтъчини и умерено количество на полезни мазнини. Естествено, че само на протеинови вафли не може да се кара вечно. По добре си замести 1-2 хранения с тях, останалото да е истинска храна. Аз ям една преди обят на работа и една следобят след тренировка :)

Re: Инхуа капсули за отслабване

10 Яну 2012, 11:02

neseriozna_ta написа:Здравейте
днес си взех капсулите и дано ама наистина дано имат ефект,защото кво ли не съм пила и от ендокринолог хапчета и не мога да отслабвам,само с глад но много ми омръзна и волята ми изчезна за глада!
По колко капсули се пият на ден 1 или 2? аз днес пих една 30мин преди хранене но мисля от утре да започвам по 2 за да има ефект!
Лошото е че като приемам много вода се надувам,май я задържам :(

Капсулите се приемат един път дневно, от една до две капсули на прием. Най-добър ефект, ако се приема 30 минути преди хранене. Можете да започнете с 2 капсули на прием, след което да намалите дозата на една капсула дневно. Успех!

Re: АРТИШОК ЗА ОТСЛАБВАНЕ

18 Яну 2012, 11:39

Djurata написа:Рекламата е със жена.Това означава ли че е за жени или и за мъже става?

Май последно време това растение е доста популярно, тъй като виждам, че има и други лекарства с екстракт от артишок. Според мен ще действа добре на стомашно-чревния тракт, а от там и доброто му приложение за очистване на токсини и редуциране на килограмите.

23 Яну 2012, 19:14

Djurata написа:Рекламата е със жена.Това означава ли че е за жени или и за мъже става?

Едва ли има някакво значение пола.Имаш ли излишни килограми става.И все пак някой купил ли си го е ? Много реклама а отзиви няма,дано не е поредния нашумял продукт за отслабване.

23 Яну 2012, 19:19

Според мен е поредния топ рекламиран продукт.Много пари за реклама и ето ти всичко е шест,бум продажби за месец два и после като се усетят хората спират да купуват.Не вярвам за две седмици да свалиш 10 кг.

23 Яну 2012, 19:23

GRIP написа:Според мен е поредния топ рекламиран продукт.Много пари за реклама и ето ти всичко е шест,бум продажби за месец два и после като се усетят хората спират да купуват.Не вярвам за две седмици да свалиш 10 кг.

Е ти какво искаш да лежиш пред телевизора и да топиш килограми.Няма как да стане .Алкачофа е продукт като всички продукти за отслабване трябва и малко диета, режим и може би малко спорт.Това е моето мнение.И все пак ще го пробвам и после ще пиша. :D :D :D

23 Яну 2012, 19:27

Аз вече си го купих.От вчера вече го пия,на вкус е приятно,разреждам го със сок, а за резултати още е рано така че ако има ще пиша.

23 Яну 2012, 22:24

И аз го взех, от утре го почвам и ще пиша.Дано на не е поредната гавра с хората!

24 Яну 2012, 16:45

linda написа:И аз го взех, от утре го почвам и ще пиша.Дано на не е поредната гавра с хората!

На дали ще има потресаващ ефект, според мен ще е като НилоСлим на Николета Лозанова, супер силна реклама без никакъв резултат и след няколко месеца вече никой не чу за този продукт.

24 Яну 2012, 17:00

Дано да си струва, че цената му никак е е ниска почти 70 лева е.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 55